0

С ветовноизвестният астролог Павел Глоба даде специално за българските жени астрологична прогноза за периода от 16 до 22 март 2021 г. Всяка седмица неговата прогноза излиза в притурката на в. "Телеграф" за астрология, астрономия и мистерии. Ето част от тази прогноза.

Световноизвестният астролог Павел Глоба даде специално за българските жени астрологична прогноза за периода от 16 до 22 март 2021 г. Всяка седмица неговата прогноза излиза в притурката на в. "Телеграф" за астрология, астрономия и мистерии. Ето част от тази прогноза.

ОВЕН

Благоприятни дни – 19, 20 март

Неблагоприятен – 22 март

Любов: Експлозивният темперамент ви тласка към необмислени постъпки. Не се поддавайте. Сега е много важно да не взимате прибързани решения. Постарайте се да простите обидите и да не драматизирате нещата. Добре е да се откажете и от шумни компании.

Работа: До четвъртък не започвайте дела, не подписвайте важни документи. Заемете изчаквателна позиция.


ТЕЛЕЦ

20.4 -20.5

Благоприятен ден – 21 март

Неблагоприятен – 17 март

Любов: В началото на седмицата ще почувствате прилив на сили. Използвайте тези дни, за да промените живота си към по-добро. Не се привързвайте към старото, експериментирайте, бъдете вътрешно свободни, и съдбата ще ви подкрепи. Не съжалявайте за пропуснатите възможности.

Работа: Усъвършенствайте професионалните си навици. Това ще повиши шансовете ви за подобряване на финансовата ситуация.


БЛИЗНАЦИ

Благоприятни дни – 16, 22 март

Неблагоприятен – 19 март

Любов: Настройте се за динамична седмица. Не е изключено да се наложи да преживеете разногласия с партньора или дори изясняване на отношенията. Единият от вас ще се старае да докаже превъзходството си, другият ще отстоява позициите си. Вероятно няма да постигнете разбирателство.

Работа: Не е най-благополучният във финансово отношение период. Разходите вероятно ще нараснат.


РАК

Благоприятни дни – 17, 18 март

Неблагоприятен – 22 март

Любов: Заради вродената скромност рискувате да изпуснете шанса да промените живота си. Отхвърлете стеснителността и заявете за себе си. Пътуванията дават много възможности за романтични отношения. Отдихът и впечатленията обещават да бъдат незабравими.

Работа: Може да получите предложение за преминаване на по-изгодна позиция.


ЛЪВ

Благоприятни дни – 16, 19, 20, 22 март

Неблагоприятен –17 март

Любов: Страстите около вас кипят непрестанно. В близките дни нищо няма да се промени и на вас ще се наложи да балансирате на ръба. Възможни са конфликти, раздели, пристъпи на ревност, приливи на страст и бурни обяснения, няма да ви се наложи да скучаете. Не провокирайте партньора.

Работа: Ще се наложи да рискувате. Доверете се на интуицията си и на порядъчността на колегите.


ДЕВА

Благоприятни дни – 17, 18 март

Неблагоприятен – 19 март

Любов: Ще се наложи да се сблъскате с неразбиране от страна на околните, а точно от тях ще зависи много. Мненията ви с партньора може да се разминат по принципен въпрос и това ще стане причина за разногласие. Отхвърлете гордостта заради чувствата, които ви свързват.

Работа: Проблемите в общуването може да ви тласнат към разрив с отдавнашни колеги.


ВЕЗНИ

Благоприятни дни – 19, 20 март

Неблагоприятен – 22 март

Любов: Втората половина на март за вас не е най-романтичното време. За победи на личния фронт ще се наложи да забравите за известно време. Просто няма да ви е до това. Отношенията изискват сдържаност и самообладание, а също така и готовност да се притечете на помощ.

Работа: Ще се наложи много и напрегнато да се трудите, но резултатите ще се проявят минимум след два месеца.


СКОРПИОН

Благоприятен ден – 21 март

Неблагоприятен – 18 март

Любов: Периодът на изпитания привършва. Сега ще можете да се сдобиете с това, за което мечтаете отдавна. По-добро време за решаване на въпроси от личен характер трудно може да се измисли. Необходими са ви отпуск и активен отдих в добра компания. В този случай успехът в любовта ви е гарантиран.

Работа: Енергията и средствата, вложени в развитието на професионалната ви квалификация, ще се върнат стократно.


СТРЕЛЕЦ

Благоприятни дни – 16, 22 март

Неблагоприятен – 19 март

Любов: В личния ви живот настъпва известно затишие. Бурни прояви на чувства, изблици на страст в най-близко време вероятно няма да има. Любовната ви лодка може да се разбие в бита, ако не се погрижите навреме за уюта и комфорта. Ще се наложи да се съсредоточите върху домашните дела.

Работа: Късметът е на страната на тези, чиято дейност е свързана с недвижимите имоти.


КОЗИРОГ

Благоприятни дни – 17, 18 март

Неблагоприятен – 22 март

Любов: Не седете на едно място, ситуацията е благоприятна за кратки пътувания, премествания и безусловно за запознанства. Сега ще ви е трудно да завържете сериозни отношения. Задълженията ви пречат да се хвърлите с главата напред в любовта.

Работа: Нелош момент за подписване на важни договори.


ВОДОЛЕЙ

Благоприятни дни – 19, 20, 22 март

Неблагоприятен – 17 март

Любов: На тези, които са готови за нестандартни ситуации, тази седмица трябва да им провърви. Това е добро време за запознанства и общуване в неформална обстановка. Обсипете любимите хора със знаци на внимание. НО Не забравяйте, че сюрпризите не остават дълго в паметта.

Работа: Очаква ви подобряване на материалното положение. Добро време за големи покупки.


РИБИ

Благоприятни дни – 17, 18, 21 март

Неблагоприятен – 19 март


Любов: Ситуацията на личния фронт ще започне бързо да се развива. Всички процеси, които толкова дълго не се помръдваха от място, най-сетне ще получат ускорение. От благосклонността на звездите си струва да се възползвате незабавно, и то на максимум. Дори в старите връзки може да има нов поврат.

Работа: Може да започнете всичко отначало, или поне да внесете нови елементи.