0

В анга предсказала, че през 2022 г. човечеството ще търси един лидер, около когото да се обедини, но трябва да се пази от лъжливи месии, твърдят запознати с пророчествата на българската гадателка. В руски и други медии тези дни започват да се въртят доста предсказания, изречени от Ванга за настъпващата 2022 г.

Ванга не е говорила за коронавирус или болести през 2022 г. и това някои тълкуват като знак, че ситуацията няма да се промени кардинално. Но пък се припомнят нейни прогнози за предишни години, когато се смята, че е предусетила настъпването на пандемията и го казала за 2019 и 2022 години. В политически план тя казала, че през 2022 г. ще има световна война, но не тази, каквато познаваме с взривове, а в главите на човеците. Хората ще престанат да си вярват един на друг, ще бъда изпълнени със съмнения и подозрения и това ще доведе до истински хаос в душите. Според Ванга през 2022 г. ще се търсят нови авторитети.

Някои предсказват големи катастрофи.

 Някои предсказват големи катастрофи.
PEXELS

Ще се търси нов лидер, както сред цялото човечество, така и в отделните страни. Хората трябва обаче да се предпазят от лъже месиите. От лидери, които идват с куп обещания, изглеждат симпатични и бързо завладяват масите, но в действителност са проявление на сатаната и истинското въплъщение на антихриста. През 2022 г. светът е на ръба на пропастта, а тази пропаст трудно ще бъде забелязана от мнозинството и това може да се окаже много опасно. Но все пак човечеството ще има възможност да излезе на по-добър път. Годината ще бъде основополагаща за бъдещето и това ще се прояви след няколко десетилетия.

Ще бъдат разрушени някои съюзи, но ще бъдат изградени нови. Между страните ще има прегрупиране. Хората ще бъдат по-близо до идеята, че светът не може да бъде управляван само от парите, а преди всичко на власт трябва да е любовта човешка. Да се гружат за по-възрастните и немощните и да проявяват състрадание. Все пак и през 2022 г. основната движеща сила ще са парите и от това ще произтичат много конфликти.

Павел Глоба наскоро направи своите прогнози за 2022 г. Той смята, че спокойствието и комфортът ще са трудни, но не и неосъществими дела, поне частично. Но ще има периоди, когато нашите небесни покровители няма да могат да ни дадат своята защита в пълен размер (разбира се тук всичко зависи от датата на раждане). Като особено значим период Глоба очертава между 4 февруари и 29 април. Това е период, в който няма нито една ретроградна планета. Трябва да се посветим само на важните дела и в никакъв случай не трябва да седим със скръстени ръце, а да вършим постоянно нещо.

Нумеролозите изчисляват, че следващата година е на шестицата. 2022 — това са три двойки. 2 + 2 + 2 = 6. Това прави годината крайно необичайна, но в същото време внася равновесие. Трите двойки идеално се съчетават една с друга. Предишната година, подвластна на шестицата, бе 2013-а, когато за човек на годината бе избран папа Франциск. През тази година имаше и много природни катаклизми, също и конфликти между страните. Но историята не винаги се повтаря едно към едно. Очакват се резки климатични промени, поява на нови проблеми, за които досега човечеството не е било алармирано. Очакват се информационни войни и сплетни на най-високите места в човешките общества. За сметка на това хората, които са далеч от големите пари, властта и политиката, не трябва да очакват такива големи сътресения. Това не означава спокойствие, а по-скоро, че не е време за отпускане.

Според тълкуватели на предсказанията на Нострадамус, той не е говорил много за 2022 г., но предсказал, че ще рухне голяма световна сила. Дори бил написал, че става въпрос за най-голямата. Много тълкуватели смятат, че става въпрос за Китай, като най-голяма страна на света и че през 2022 г. ще има отслабване на световната мощ на азиатския супергигант. В същото време други твърдят, че тук не става въпрос за конкретна страна, а за институции, свързани с финансите. Защото от предсказанията на французина се виждало, че точно финансите щели да бъдат подложени на натиск в световен план. Други предсказания, приписвани на Нострадамус, са, че през 2022 г. ще започне процес на дълги и големи природни катаклизми в Европа. И това вече е започнало, но догодина щяло да бъде много по-изразено, отколкото е през тази. Трябва да се отбележи, че тълкуванията на предсказанията на Нострадамус са нещо много сложно и в повечето случаи извадено от контекста.