0

Б ританският актьор Робърт Патинсън обещава да се снима в порно в случай че новата трилогия „Батман“, в която той изпълнява главната роля, се провали, съобщи Guardian. Звездата от вампирската сага „Здрач“ пояснява, че ще се влее не в обикновената порноиндустрия, а в по-изисканото арт кино за възрастни.

Британският актьор Робърт Патинсън обещава да се снима в порно в случай че новата трилогия „Батман“, в която той изпълнява главната роля, се провали, съобщи Guardian. Звездата от вампирската сага „Здрач“ пояснява, че ще се влее не в обикновената порноиндустрия, а в по-изисканото арт кино за възрастни.

При обсъждането на образа на супергероя Батман Патинсън изтъква, че той самият си е най-суровият критик, но определя работата си по „Батман“ като постижение. 33-годишният актьор признава, че винаги е чувствал някаква връзка и близост с този персонаж, у когото има сила, привличаща всички хора. „Смятам, че имам добър вкус за кино. Дори след съвсем кратка среща с режисьора мога да кажа ще успее ли да направи нещо добро, или не“, коментира бившият любим на Кристен Стюарт.

В края на май стана известно, че Робърт Патинсън е утвърден за ролята на Батман в новата филмова трилогия за приключенията на милиардера алтруист от Готъм Сити Брус Уейн. Батман е неговата тайна самоличност. Режисьор на продукцията е Мат Рийвз.