0

В ярвате или не, вашият автомобил може да стане чудесно място за секс.

Различно е от спалнята, дивана или кухнята, което го прави подходящо, ако сте решили просто да разнообразите.

Потапяне

Преди да се потопите напълно в това удоволствие, добре е да следвате някои препоръки за безопасност: отидете някъде, където ще бъдете сигурни, че няма да ви видят. Не правете нищо, докато колата се движи. Въпреки това, което може да сте виждали в еротични предавания или филми, не излагайте на опасност себе си или партньора си! Уверете се, че вашата ръчна спирачка е дръпната и колата ви е изключена. Време е да се отдадете на ласки в колата. Възможно е някои от вас да мислят, че сексът в кола е глупаво нещо, което правят само тийнейджърите, но всъщност той може да бъде наистина забавен и горещ дори когато сте възрастни. Сексът в кола е романтичен и вълнуващ, освен това е достатъчно рискован, за да накара сърцето ти да затупти учестено в очакване. Той е препоръчителен за двойки, които имат чувството, че любовният им живот е в застой.

Не забравяйте да включите в действие въображението си. Можете да се възползвате от всички налични средства, за да стане наистина забавно.

Автомобилите имат предпазен колан. Накарайте гаджето си да седне и го закопчайте, за да ограничите движенията му. Използвайте всичко, което е наоколо, като например бикините си, за да завържете ръцете му. Сега вече може да правите каквото си поискате с него. Сексът в кола трябва да е спонтанен, но ако планирате да се нахвърлите върху половинката си импулсивно, малко подготовка може да направи момента още по-секси!

Помислете за обувки и дрехи, които лесно могат да се съблекат и облекат отново, а може дори да се откажете от панталона и сутиена си за още по-горещо преживяване.

Покрийте седалките с кърпа, одеяло или дори ризата му. Това не само ще предпази задните ви части, но и няма да се налага да почиствате, когато сте готови. Колата не е мястото за продължителен секс! Не само заради опасността от схващане. Колкото по-дълго сте там, толкова по-вероятно е да ви хванат, така че не забравяйте - направете го бързо! (Макар точно в това да има и доста адреналин, че могат да ви забележат). Автомобилът е идеалното място да се усамотите със своята половинка. Може да го правите постоянно – по време на обедната почивка или докато сте на семеен пикник и искате да се измъкнете от всички и да останете само двамата.

Дишане

Отворете леко прозореца, за да дишате по-свободно, докато се наслаждавате на разнообразния и незабравим секс. Поради тясното място движенията са ограничени, а тялото – свито, но това е прекрасен начин да почувствате партньора си по-плътно и близо до вас. Най-подходящата поза, която можем да ви препоръчаме за това място, са варианти на каубойската, независимо дали сте на предната или задната седалка. За още по-голямо удобство може жената да седне върху мъжа с гръб към него и да се наведе напред, като опира ръцете си на таблото, а ако е на задната седалка – на облегалката на предната. Ако сте достатъчно разкрепостени, може да опитате и върху капака на колата. Нужно е просто да намерите по-усамотено място. Сексът върху капака позволява да опитате повече пози или да откриете нови, с които може да експериментирате, както вие пожелаете.