0

И звездите също плачат, като и те не са застраховани от скандали. Поредното доказателство за това е популярната с бурния си нрав Жени Калканджиева. Обществена тайна е, че обърне ли чашка-две, пали метлата.

Съвсем наскоро 6-ата в света по красота българка  попадна в поредната междусъседска война. Комшия на красавицата се оплака, че именно тя има връзка с нарязаните му четири гуми и е изкъртила огледалото на колата му.

Съседът на миската призна, че скандалите с нея продължават от години. Шефката на "Визаж" често паркирала на същото място, където мъжът е имал неблагоразумието да остави колата си. И резултатът бил налице. Преди години именно този комшия - Георги, отново беше част от среднощна разпра с миската, като тогава  мъжът на Мис България дори му посегна на бой.

След последния инцидент с ВИП особата Георги се оплака, че г-жа Калканджиева продължава да е в центъра на скандалите в квартала и създава проблеми. Ексманекенката отрече да има каквото и да е с последната разправия и дори се закани, че може да съди съседа си за набеждаване в клевета.

Преди време съдът призна Евгения Калканджиева за виновна за непристойно поведение, след като миската бе в центъра на нова разправия. В навечерието на Гергьовден Мис България 1995 и съпругът й спретват небивал скандал във входа на блока с няколко свои комшии начело със съседа Георги.

Между групата се разиграва небивал скандал, последван от замеряне с яйца и обидни епитети от Калканджиева и заплахи с бой от страна на Тачо. Тогава се налага намесата на дежурен полицейски патрул. Калканджиева беше обвинена в шумни купони, заради които цялата кооперация е настръхнала и не може да си почива по цели нощи. Според моделката  комшийките й правят магии и искат да я изгонят от собственото й жилище.

Разправията на 5 май приключи с отвеждането на Калканджиева и в Шесто РУ. Името на Калканджиева попадна в още един шумен скандал, само че този път не по комшийски.

По време на модно събитие в столицата подпийналата модна шефка започна да обижда и ругае Миглена Каканашева. Реакцията на шестата по красота в света не бе приета никак радушно не само от присъстващите на ревюто, но и от потребителите в социалните мрежи.

След появата на видео, запечатало пиянската изцепка на  Калканджиева, тя бе нападната от гневни потребители, които я затрупаха с безпощадна критика, осъждайки вулгарното й поведение. Половинката на Калканджиева също е популярен с агресивния си нрав и буйното си поведение. Тачо бе арестуван, след като преби свой съсед.

Рут Колева

 Рут Колева

Рут Колева също не веднъж е пускала в действие отровния си език. Преди години изпълнителката спретва небивал скандал в столичен магазин за дрехи. Певицата се опитвала да се вмъкне в рокля размер С, продавачката любезно обяснила, че той е прекалено малък за звездата, което извадило от равновесие претенциозната Рут и тя започнала с пълно гърло да вика и ругае по продавачката. Тогава свидетел на ситуацията става друга клиентка на бутика, която при опита си да потуши ситуацията, попаднала под словестните удари на певицата.

Рут Колева е попадала в епицентъра на скандалите не веднъж. Преди време името й беше замесено в още един случай, при който се стигна и до намеса на полицията. Караницата се случила на паркинг за принудително отстраняване на автомобили, където сприхавата Рут започнала да обижда чакащото семейство пред нея. Стига се и до размяна на удари между дамите.

Според Рут дамата пред нея се заяждала и отказвала да си плати глобата, което пък изнервило звездата. Потърпевшата разказва след инцидента, че изпълнителката започнала да крещи по тях грозни думи и дори да ги псува. Агресиралата певица взима телефона си, започва да снима и обижда семейството, а дни след това се оплаква в интернет, че пострадалата е тя. След боя певицата образува разследване по случая.

Жана Бергендорф

 Жана Бергендорф

В епицентъра на разправии доста често застава и името на певицата Жана Бергендорф. Преди време вдигнала ужасен скандал в магазин за един лев. Спречкала се, без да бъде провокирана от каквото и да е с друга клиентка. При разминаване между двете в тесния коридор, клиентката се обърнала към Жана, тогава тя избухнала: „Да, огледай ме хубаво! Звезда съм“, последвали обидни епитети към жената.

Името на изпълнителката е свързвано с още много конфликти, свързани с наркотици и алкохол. Преди време дори беше задържана  за 24 часа от полицията след тежък битов скандал в дома й. Според информацията при обиска в дома й  са намерени наркотици.

Поредната разправия, в която беше замесена Бергендорф, е пътен инцидент, при който Жана удря друга кола, сблъсъкът е последван от словесен дуел, разправия и обиди от страна на звездата. От КАТ веднага дошли на местопрестъплението, тестът за алкохол бил отрицателен, но направеният за  наркотици - показал положителен резултат. Следва задържане в ареста за 24 часа.

Шеф Петров

 Шеф Петров

Шеф Петров също е прочут с избухливия си характер. Устатият скандалджия не търпи критики и винаги е готов да стовари гнева си с цялата му сила, ако някой неразумно си позволи да отправи забележка към него.

Правилото „Клиентът винаги има право“ не важи на територията на неговия ресторант. Преди време  заядливият готвач си позволи да псува и кълне своя клиентка, която има неблагоразумието да даде ниска оценка след посещение в едно от заведенията му.

Грозният език, който кулинарният виртуоз си позволява, погнуси социалните мрежи и стотици потребители се втурнаха да му отмъщават и да създават нисък рейтинг на ресторантите му. Във фейсбука на готвача всички са под ножа на шефа – не цепи басма на никого.

Пияният Георги Христов: Катя Близнакова е дебелана, Ритон - бидон

Заради неприятното си пиянство легендата Георги Христов доста често изпуска гнева си. Лошото настроение на звездата често може да бъде забелязано в профила му във Фейсбук.

Преди време Христов написа вулгарно послание, с което взриви феновете си! „Някаква звезда с майка! и боклуци! Мила робен или errs! Няма такава държава! Дълголетно творчество на творкинята! Тази е по-жалка от майка си! Съжалявам”. Пак заради алкохолната упойка талантливата звезда загуби някои от своите верни приятели, които нападна с обиди и псувни в социалните мрежи. Заради скандалджийския си нрав от кръга на звездата изчезват много от верните му другари като гримьора Валентин Кулагин и Кичка Бодурова. Бурен скандал си спретва звездата с Катя Близнакова по време на един купон, организиран в къщата му, където той под въздействието на алкохола я засипва с обидни думи.

Пред цялата компания я нарекъл дебела. Скандалджията излива гнева си и към дует „Ритон”. По време на раздаването на награди за музика отново  избухва с грозен коментар към тях. „Ааа и Бидон да се научат да пеят! Вярно поне!”, коментира награждаването им Христов. Вербалната агресия към звездния дует съвсем не е единствената.

В социалните мрежи Христов избухна с  възмутителен коментар и срещу Мартин Карбовски след излъчване на материал за Лили Иванова. Под въздействието на огнената вода изпълнителят нахокал виртуално Карбовски, несъгласен с изказванията и хвалбите по адрес на живата легенда. В профила си Христов написа: „Лайнеметки! Карбовски!“, под което отговорът на журналиста не закъсня. Озадаченият Карбовски не разбрал поста на певеца и се опитал да потуши страстите, като покани разбеснелия се естраден певец на личен чат, за да не става панаирът им публичен. Малко по-късно Жоро изтрил своя пост заедно с коментарите под него. Публична тайна от години е, че певецът има сериозни проблеми с чашката.