0

Неда и Рени – развлекателен фешън дует

Изключителен моден стандарт при полеви условия показват двете обичани певици. Неда Украден е облечена в цвят на керамична водна чаша от домашни потреби, с което потвърждава, че човек е 75% вода. Разстроен съм от асиметрията в трите части на дрехата. Сакенцето можеше да бъде или малко по-късо, или малко по-дълго, но не и така, както е. Панталонът прави госпожата някак едра, а може просто това да е истината.

Гаджето ми се обажда, за да пита дали това е мениджърката на Рени. Изглеждала строга, организирана и скучна по отношение на външен вид. Досвидя ми се да метна геврека си срещу него. Рени пък прави тази оплешивяла поляна по-цветна, тук Версаче или негов имитатор са се отпуснали до цветова вакханалия, за която няма измислен перилен препарат. Хубаво е, че роклята покрива краката на Рени, но да измисли нещо и за ръцете. Гаджето се намесва пак и казва, че Рени „като птица е свободна“ и може да прави каквото си поиска. Отговорих му, че гаргите са също птици, без да искам да намесвам певицата в това.

Нона Йотова заслужава зала в Ермитажа

Дали Нона Йотова е била в Ермитажа и по нея е залепнало парче от тапет? Или художник-присмехулник е изрисувал парче плат, в което певицата после се е облякла. Размишлявам върху това до степен, че едва забелязвам добрия ми приятел Стоян Петров. Той някак омекотява кадъра с дънки и ризка, напомня ми на кокетен келнер, комуто са дали свобода в избора на облекло. Вратовръзка и бейзболна шапка - чудех се какво липсва в гардероба ми, но се сетих, че в 1986 година съм виждал други певци да комбинират това. От ушите на Нона се стичат обеци, които първоначално взех за два дънкиндонатса, но ясно е, че добрата ми приятелка не би стигнала чак дотам. Ако пък все пак това са донати - да почерпи един.

Мис Търси се да потърси естетически съветник

И така, дами и господа - Мис Плаж 2022 е... Нели Хаджилийска. Търси се, само за протокола искам да кажа, че се търси произходът на кошницата, обсебила главата. Имам предположение. Може би водещата е позирала гологлава, когато от някой хотелски балкон настоящото украшение е паднало. Дано не я е боляло. Чантата, вероятно предвидена първоначално като походно легло, кънти в погледа ми, а сутиенът, сутиенът, както би казал поетът, поддържа положението в равновесие. Шаманската роба отразява нуждата ми от психоаналитик след всичко, което видях тук. Търси се още кутия акрилна боя, с която, ако Нели се навие, да покрием най-абсурдните цветове в облеченото.

Модното море на Илчев му е до колене

Харесвам модното израстване на Стефан Илчев, но това тук си е направо прерастване. Ако, да кажем, Стефан харесва дъгата, защо се е спрял само на този тиквен цвят. Можеше да добави още виолетово, зелено, синьо, но пък щеше да се доближи до прилика с карнавална фигура или да изглежда като тези флорентински воини пред музеите. Вярвам, че Илчев на много късен етап разкрива модната си смелост, но той направо е тръгнал на ръкопашен бой с нея. Ако приема, че горната част му подхожда, то надолу, с уговорката, че това е панталон, същият не му подхожда, ама никак. В моите очи това е на границата между пола и лошо ушити пердета. Дали пък покойният Кристо не го е опаковал, преди да си замине от този свят. Истина ви казвам - чудя се какво да мисля. А обувките - истински макет на малка яхта, за която все още не е намерен инвеститор. Общо взето, с тези характеристики може да се каже, че естетическото море на Илчев му е до колене. За други работи не знам.

Людмила и DIMI усмихват сезона ни

Истинска рота от успели и секси жени. Вляво - бизнес дамата Биляна Пецева, грее в романтична лятна рокля, по която няма нищо излишно. Цветът отговаря на тургура на лицето, както и на модните предсказания за сезона и годината. В средата - младата поп звезда DIMI, както винаги, е стилна, надминала със сезони своето поколение. Синьото й подхожда, материите са подбрани до съвършенство. Тя заслужава повече от едно браво, знам, че светът ще й поднесе много повече комплименти. Писателката Людмила Филипова цъфти в зелено и знам, че този силует и цвят са сякаш създадени единствено за нея. Бизнес дамата Нери Русева, вдясно, обобщава този портрет на елегантността с обичайната си доза различност, което е отразено и в роклята й. Динамичните коси създават привлекателен ореол и правят красивото лице да изпъкне.