0

П редсказанията на Ванга за Апокалипсиса поразително приличат на виденията на баварския пророк Алоис Ирлмайер. Той стана световноизвестен с това, че преди повече от половин век точно описа хода на Третата световна война. И немецът, и българката обаче имат общо във виденията си – черния цвят, убитата екосистема и безпомощността на хората. „Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят! Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, приличащи на тении“, предрича българската ясновидка около година преди да се спомине през 1996 г. А ето и едно от виденията на немеца: „Пилотите продължават да хвърлят техните малки черни кутии. Те експлодират, преди да стигнат земята, и така се разпръсква жълт или зеленикав прах. Всичко, до което се докосне, умира, независимо дали е човек, животно или растение. Тези кутии са сатанински. Когато човек има досег с тоя прах, става черен и месото му пада от костите. Толкова силна е отровата.“.

Виденията на Ирлмайер вече започнаха да се асоциират с руската инвазия в Украйна. Причината е, че феноменът е виждал, че руснаците ще имат възлова роля в тези страшни събития. През 50-те години на миналия век той предрича руски танкисти, които в бъдещето ще препускат с машините си из цяла Европа. И колкото по-напред ще отиват войниците, толкова по-черни ще стават, вероятно от радиацията. Континентът в тези страшни дни, казвал пророкът, ще бъде обхванат от бежански вълни. „Руснаците не спират пред нищо, докато се придвижват с трите си машини като танкове... Всичко става толкова внезапно, че хората почват да бягат в панически ужас на запад. Главните пътища са задръстени от автомобили. И всичко, което се изправи пред бързите танкове по високоскоростните и широките пътища, ще бъде пометено. Вече не виждам дунавските мостове при Регенсбург. Почти нищо не е останало и от големия град Франкфурт. Долината на Рейн ще бъде опустошена, главно от (нападения по) въздух”, описвал виденията си Ирлмайер.

Според прогнозите му конфликтът ще тлее години наред, но изведнъж ще избухне и за няколко дни ще се пренесе мълниеносно в целия свят. Интересно е, че на едно място баварският Нострадамус говори, че искрата ще пламне от Балканите.  "...в действителност искрата, която ще подпали войната, ще пламне на Балканите: виждам големец да пада, кървава кама лежи до него. Следва сблъсък след сблъсък. Двама мъже убиват трети, който е висшестоящ. На тях пък са им платили други хора.

Единият от убийците е нисък, мургав мъж, а другият е малко по-висок и светлокос. Мисля, че това е на Балканите, но не съм сигурен." На друго място Алоис споменава мирна конференция в Будапеща, когато високопоставен политик бива убит. „Войната започва преди изгрев. Разпространява се много бързо. Селяните си седят по кръчмите и играят карти, когато се явяват чуждите войници по прозорците и на праговете на вратите. Армията е от мъже, които изглеждат черни и идват от изток, всичко става много бързо. Виждам тройка, но не разбирам дали са три дни или три седмици...

Многобройни войски от изток навлизат в Белград, след което продължават към Италия. Ответният удар не закъснява отвъд широкото море (САЩ). А жълтият дракон (Китай) напада Аляска и Канада по същото време, само дето не стига далеч. Танковете продължават да се движат, но с времето тези, които седят в тях, стават все по-черни. Разпръскват жълт прах в права линия. Когато падне на земята, всичко умира, не остава ни дърво, ни храст, ни говедо, ни стръкче трева, всичко повяхва и почернява. Остават къщите. Не знам какво е това (жълтият прах) и не мога да кажа. Линията е много дълга. И всеки, който я прекрачи, умира. Нещо в танковете се поврежда и те се разпадат. От тях (хората, които ги управляват) никой няма да се върне“, категоричен е немецът. Неговата посестрима по дарба от България Вангелия Гущерова също често говорила за екологична катастрофа в бъдещето. Тогава пчелите ще изчезнат, а млякото на животните ще стане отровно. Накрая и водата ще се зарази. В едно свое предсказание Ванга казва следното: „Ще дойде време, когато късметлиите, дето са останали живи, ще ядат в златни съдове и ще пият от златни чаши, но вода няма да има…“

Войната в Украйна се сочи за началото на Апокалипсиса, предричан от пророците.

 Войната в Украйна се сочи за началото на Апокалипсиса, предричан от пророците.
massive.se

Германският Нострадамус, както наричат Алоис Ирлмайер заради неговата апокалиптичност, е роден 17 години преди Ванга – през 1894 г. Той преживява ужаса на Първата световна война, след като една бомба уцелва сграда, в която той се намира. Младежът оцелява, въпреки че стои под руините в продължение на 4 дни без храна и вода. През Втората световна война той вече проявява силни пророчески способности. В началото Ирлмайер на шега започва да открива залежи на вода тук и там. Скоро след това установява, че отнякъде Свише му се дава информация за настоящи, минали и бъдещи събития. Така, подобно на Ванга, започва да предсказва на майки и съпруги дали децата/мъжете им ще се върнат от фронта. Негови съвременници описват следната случка. Малко след края на Втората световна война Алоис седял в една кръчма, а срещу него – един полковник. Той се сопнал на Алоис защо го зяпа, а пророкът му отговорил: „Гледам един пътник за Оня свят“. Офицерът му се изсмял, хвалейки се, че е преживял най-опасните престрелки, а вече има мир. Ала само 3 дни по-късно военният умира от инсулт. Биографи на пророка описват, че до неговата дарба около 1947 г. са се допитвали и американски генерали.

Някъде оттогава най-големият пророк, раждал се в Германия, започва да алармира, че приключилата война няма да е последната. През 1959 г., месеци преди да се спомине, казал: „Радвам се, че си отивам сега, за да не преживея нещата, които виждам, че се задават.“ Ирлмайер пророкува още, че самолети ще разпръскват жълт прах между Черно море и Северно море. Така ще се създаде ивица на смъртта. В тази област една тревичка не остава, камо ли да живеят хора. В тези дни ще тръгнат много революции по места. Баварецът говори, че във Франция например ще избухне гражданска война, която дори ще събори Айфеловата кула. Накрая християните с молитвите си ще отблъснат адското чудовище – Сатаната и войната.

Ванга също е виждала големи беди в бъдещето на човечеството.

 Ванга също е виждала големи беди в бъдещето на човечеството.

Атомно цунами потапя Англия

Според виденията на Алоис Ирлмайер Третата световна война няма да се вписва в старите представи за глобален военен конфликт, траещ години наред. Тя ще приключи само за броени часове/дни, но ще бъде опустошителна заради модерните оръжия, за които и днес едва ли подозираме. Веднъж Алоис казал следното: „Видях някой да идва по въздуха, от изтока. Пусна нещо в необятното море, след което последва нещо странно. Водата се издигна сама на височината на кула и падна обратно, след което всичко се потопи. И последва земетресение. Южната част на Англия потъна във водата... Държавите край моретата са силно застрашени от водата, защото вълните се издигат колкото сгради. И се пенят, като че са пред кипване. Изчезват острови. Част от земята потъва, ако пилотът пусне онова в морето. Кога ще стане това, не знам“.

Не отваряйте прозорците в дните на големия мрак!

Баварският пророк предупреждавал, че когато избухне новата война, в един момент ще спре токът из цяла Европа за 72 часа. Когато това се случи, никой не бива да излиза навън, защото тогава жълтият прах (така символично е виждал радиацията или някакво биологично оръжие) ще бъде в най-високи дози. „Голямата тъмнина настъпва по времето на войната и трае 72 часа. Ще притъмнее през един от дните през войната... Казвам ви, не излизайте от домовете си през това време. Електрическите светила няма да светят, а само свещите. И който вдишва от прахоляка, ще получи гърч и ще умре. Не отваряйте прозорците, покрийте ги с черна хартия“, зовял феноменът.

Предрече смартфоните

Твърди се, че през 1955 г. германецът е предрекъл и появата на смартфона. Пред свои приятели той казал следното: „Виждам тия цигарени кутии... един ден ще се обаждате по тях. Ще си играете с тях по цял ден“.