0

В снежната януарска утрин, служители на петролна компания зарадваха повече от 150 човека, като почистиха от снега техните автомобили. На три произволни места в София с обособен автомобилен паркинг в пространствата около блоковете, служителите на OMV България пристигнаха призори и почистиха от снега общо над 150 автомобила. За да бъде изненадата пълна, собствениците на автомобили бяха посрещнати с чаша топъл чай, ваучер за безплатно гориво и много усмивки. „Събудих се както обикновено малко по-рано, за да разходя кучето и когато погледнах през прозореца, първото, което си помислих беше: „О, не, трябва да побързам да изчистя колата от снега без да закъснея за работа“. Вече се бях настроил негативно, когато отворих входната врата на блока и видях цялата улица почистена, а служителите на OMV ме посрещнаха с чаша чай и с думите „Тази сутрин снегът е ваш приятел, разходете се спокойно“. Не съм получавал по-приятна изненада досега“, сподели Борислав Илиев, жител на столичния квартал „Младост 1“.

Не съм получавал по-приятна изненада досега“, сподели жител на столичния квартал „Младост 1“.

С полагането на допълнителни усилия и внимание към нуждите на клиента, компанията OMV показва, че малките неща, като усмивка в дъждовен ден или повече време за себе си, са онези, които имат най-голямо значение. Заедно с предлагането на висококачествени продукти и услуги както за автомобила, така и за хората, които го управляват, OMV дава своето обещание за повече от очакваното. Първокласно обслужване, придружено със специално отношение и грижа за онова, което е истински важно, превръща бензиностанциите OMV в предпочитано място за спиране по време на пътуване или за среща в града.

Собствениците на автомобили бяха посрещнати с чаша топъл чай и получиха ваучер за безплатно гориво.

Грижата за автомобила през зимата чрез предлагането на висококачествени горива MaxxMotion за максимално представяне при всякакви зимни условия винаги е била основен приоритет на OMV България. Удоволствието от шофирането обаче почти винаги е предшествано от неприятния момент на почистване на автомобила и пространството около него от натрупалия сняг. Тази зима OMV България успя да докаже, че грижата за клиентите е също толкова важна, колкото и грижата за самия автомобил.