0

И звестният плейбой Кенан Имирзальолу, който премина като бърз влак през връзки с известни красавици като актрисата Зейнеп Бешерлер (Мелек от „Опасни улици“), турските модели Кубра Кючук и Йозге Акбулут, вече е улегнал и примерен мъж. Наскоро двамата със съпругата му Синем Кобал, по-известна като Су от „Малки тайни“, разпространиха радостната вест за раждането на втората им дъщеричка. А буквално преди дни гордият татко, който през юни ще стане на 48 години, показа щастието си на целия свят.

Актрисата Синем Кобал роди момиченцето на 16 май 2022 г. в частна болница в квартал „Таксим“ в Истанбул. Двамата са се спрели на името Лейла, а първата буквичка е като на каката, родена на 21 октомври 2000 г. - Лалин. Красивата родилка сподели пред папараците, събрали се да ги снимат пред родилния дом, че раждането е било нормално и е минало много добре. Тя обаче не скри, че била уморена, защото имала възпаление на средното ухо, което я мъчело още преди раждането. Щастливият татко сподели мерките на миниатюрната моделка – 3 килограма и 150 грама, 48 сантиметра.

Най-радостна от всички била Лалин, която не била свикнала да се разделя с майка си за толкова време. Тя нямала търпение да гушне сестричката си. А Кенан се похвали, че бебето този път прилича на него.

34-годишната Синем Кобал също не е давала обет за целомъдрие, преди да се свърже с Кенан. Тя беше сгодена за Арда Туран, капитан на турския футболен отбор Галатасарай, но се раздели с него. След това тя имаше връзка и с актьора Ибрахим Челиккол. През 2015 г. пламна любовта им с Кенан Имирзальолу, а на 14 май 2016 г. вдигнаха сватба на остров в Егейско море.

След раждането на първото им дете те напуснаха Истанбул и се установиха в Мармарис, отделяйки много време на разходки на открито и здравословно хранене.

В интервю неотдавна на въпроса: „Готова ли си да станеш майка за втори път?“, Синем Кобал отговори без никакво колебание: „С нетърпение очаквам този момент, щастлива съм“.