0

О вен 21 март – 20 април

Късметлийски ден. Всичко предприето ще носи късмет, щастие и ползи. Бъдете с най-близките, пътувайте, направете връзка с тези, които отдавна искате да видите и посетите. Посрещнете Новата година на приятно, защитено и благо за вас място, далече от суетата. 1-2-и може да ви донесат неприятности и конфликти, ако не сте сред проверени и свои хора. Пазете очите, внимавайте с фойерверките, обличайте се добре и не вдигайте тежко. Оставете другите да се напъват. Движете се по линията на най-малкото съпротивление.

 

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Прекрасен ден. Звездите ви гледат благосклонно. Ще прекарате чудесно, ще привлечете вниманието на бъдещи благодетели и по някакъв начин ще си върнете двойно инвестициите, които сте направили. Съдбата ви е подготвила неочаквани подаръци. Не отколнявайте покани, пътувайте, търсете начин да се изявите и да сте близо до любовта. Днес всяко препятствие по пътя ви може да бъде преодоляно. Отива си една печеливша за вас година, а и до септември на 2016 късметът ще работи за вас в професионален и личен план.

 

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Правите нежелани компромиси, качвате кръвното и вместо да изживеете в приятна компания празничния ден се налага да се срещате с неприятни хора на уж приятни места и да казвате думи, в които не вярвате или никой няма да оцени. Може да имате и проблеми със стомаха. Не яжте където падне и каквото и да е. Някъде близо до вас конкурентите ви вдигат наздравици и се обединяват за съвместни действия. Концентрирайте се максимално, не излизайте от рамките на добрия тон и бъдете сред свои.

 

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Последният ден на годината ще ви донесе радост, приятни моменти, пожелания наздравици и подаръци, които ще приемете с усмивка и ще отвърнете на жеста. Не се съмнявайте в себе си. Изглеждате добре, правите впечатление, околните се съобразяват с вас. Ще преодолеете бариерите в отношенията, ще прекарате приятни моменти с близки и приятели. Няма да е така в следващите два дни. Не планирайте рискови инициативи и пътувания за 1-2-и както и участия в състезания. Намалете натоварването, щадете кръста.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Всичко предприето ще върви по план, ще носи радост, успех и щастие не само за вас, но и за тези около вас. Ще намерите пътя и към едно сърце, с което напоследък сте се отчуждили. Този ден помага да прескочим прегради и ограничения, които сами сме издигнали или животът и другите са поставили пред нас. Концентрирайте се над най-важните дела. Не поглеждайте встрани, бъдете с тези, с които имате планове от преди. Може де се появят и страничин варианти, но бъдете сигурни, че точно те ще донесат болки и изпитания.

 

 

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Един от най-късметлийските и успешни дни за родените около 10-15 септември. Луна и Юпитер са в съвпад с рожденното ви Слънце. Всичко предприето ще носи удовлетворение и желани подаръци от съдбата. В живота ви ще се появат неочаквани и очаквани благодетели. Може да срещнете и случайно някой, който ще промени към добро бъдещето ви, ще помогне да се устроите в нова среда, да направите крачка към престижна работа и щастлив личен живот. Не се затваряйте и изолирайте, дайте шанс на късметът да ви намери.

 

 

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Денят два възможност да бъдете на две места, да изкачите два върха в отношенията, на едно място да спечелите протекции и последователи, а на друго признателност и любов. Проблемите ще дойдат за тези, които смесват нещата, които търсят любов на работното място или работа там, където любовта се опитва да ги намери и привлече. Вероятни са неравностойни връзки, в които всеки ще търси ползата. Не планирайте пътувания за утре. Навлизате в двудневен рисков и проблемен период. Не е нужно никому нищо да доказвате.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Ще прекарате приятно, ще се радвате на подаръци и покани, ще срещате доброжелателни погледи и голяма част от приготовленията друг ще направи вместо вас. Денят два възможност за духовно израстване, за привличане на благодетели, за получаване на неочаквани шансове и подаръци от съдбата. Това, което миналата година не ви донесе ще ви донесе тази. Вървите нагоре към важни цели и амбиции. Някъде до вас върви и човекът способен да ви подкрепи материално, да ви дари с нежност, а може би и с двете.

 

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Проблемен ден. Нищо не върви по план, а и да тръгне ще ви коства повече разходи и притеснения. Не рискувайте с пътувания към непроверени места и хора. Може да имате проблеми със закона. Спазвайте правилата, съобразете се с притесненията и неудобствата на партньорите и не изисквайте прекалено от близките и децата. Губите контрол върху ситуацията у дома, налага се да повишавате тон и да действате разпоредително. Концентрирайте се над приготовленията, не поглеждайте встрани от семейната пътека.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Ще прекарате приятно, ще получите подаръци от две места, а и от трето ще се обадят с пожелания и покани. Препоръчително е в този ден да се срещнете с евентуални и официални благодетели. Ще получите обещания за подкрепа и за така нужното ви финансиране. Не се препоръчва да се ограничавате, да бягате от публичноста и от местата където с голяма вероятност може да срещнете късмета. Чакайте важни новини. За утре не планирайте ранно ставане, пътувания и участия в авантюри, които може да ви струват скъпо.

 

 

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Ден на двоен избор, на покани и предложения, които може и да откажете в желанието да бъдете там, където отдавна ви е отвело сърцето. В очакване на подаръци и екстри сами ще трябва да ги подсигурите за някой друг и дано жестовете ви се върнат. Съберете се в големи компании, но не и от хора с които не се познавате. Ще прекарате добре с тези, с които се знаете от години, а новите лица ще предизвикат промени в планове и нагласи. В следващите два дни късметът ще бъде с вас, ще пътувате, ще се радвате на комфорт и любов.

 

 

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

За родените около 5-15 март ще има повече притесниния и проблеми. Трудно ще убедите някой да дойде с вас, а друг да остане. Децата се разбягват с приятели, близките ви канят на места, където трудно ще отиете или няма да ви е приятно. Може би е по-добре да си останете у дома и да не влизете в конфликти с роднини. Ще се охарчите за екстри, които така и няма да получите. Не запознавайте странични хора с благодетелите си, още по-малко със спонсорите. Публичните ви изяви ще бъдат провокирани. Смирете амбицията.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

На прага сте на лична година шестица, която ще ви донесе много любов, възможност за придобивки и стабилизиране на семейното и финансово положение. До края на септември късметът ще ви следва, но след това може да се очакват юридически притеснения. Побързайте да уредите важните си дела.

Новогодишния празник отнема на родените днес правото да празнуват своя рожден ден. Така в годините ще получават само един подарък, въпреки, че имат двоен празник. За компенсация съдбата им е отредила ролята на жокера във всяка житейска игра. Те ще заместят успешно всеки от нас дори в работа или в позиция, от която не разбират. Родените около 10 септември са сигурните им спонсори, покровители и партньори в любовта.

Заченатите днес ще имат видимо и невидимо покровителство и протекция от хора родени около есенното равноденствие. Ще бъдат галеници на съдбата, ще имат чудесна професия и дарба в ръцете. Ще се възраждат след всеки крах и загуба и ще стават по-силни от преди.