0
Нс съветвам никой да остане 5 дни само на череши и да не яде друго. Когато аз правя меню, черешите в него заместват едно ядене. Най-често закуската и вечерята, в останалото време се добавят и други продукти.
Препоръчвам сутрин да се хапнат череши за закуска – 300 грама до половин кило, докато човек се засити.
На обяд се яде нормално. След обяд на междинна закуска пак може да се хапне шепа череши. Вечерта е добре да е лека – зеленчуци със сирене ( по-добре извара), яйце ... и отново преди лягане шепа череши.
Ако целта е да се свалят 1-2 килограма, трябва да ограничим  калориите за деня. Един килограм череши има около 500 калории. И за да сме на ограничителен режим, може да добавим още 700 до 1000 калории от други диетични продукти.
Условието е  по време на режима да не се яде червено месо – свинско, телешко, агнешко. Може да включим риба 2 пъти седмично – на скара или пилешко, но без кожа. Много салати – домати, краставици, лук,  като може да се добави сирене и варено яйце. Салата засища, без да добавя калории. Ако се храним така, без особено затруднение може за седмица да свалим 1-2 килограма.