0
Фу уристична апаратура с пипала на октопод смуче с вакум целулита, въздушни куршуми го „разстрелват”, други разглаждат портокаловата кожа с ролки и висока температура, а инфрачервени лъчи и радиочестота пробват да го разтопят. Това са част от терапиите, които бюти студията и СПА центровете предлагат за борба с целулита.
Грозните мазни бабуни развалят най-често линията на бедрата и корема. Те не са само козметичен дефект. Трупат се заради дефекти в работата на хормоните, начина ни на живот, лошата храна, обездвижването... И няма как с толкова много участници в процеса за натрупване да се отървем от целулита само с един метод. Още повече, че подмолната им работа в мастната клетка започва години преди да регистрираме първите поражения на повърхността. Ако обаче ги подценим, целулитът става твърд и непобедим, а шансът да се справим силно намалява.
Мазнини в пакет
Има куп причини за настаняването на мастните депа под кожата, които се „опаковат” като камък в рибарска мрежа. Отвътре е мазнината, а отгоре гъста плетеница от колагенови влакна, която я пази като в капсула и грозно се очертава под кожата. Упоритият целулит трайно се привързва към любимите си „места за почивка” ­ крака, бедра, корем. За да се отървете, комбинирайте няколко метода, които предлага съвременната дерматология. Оръжията є работят в различни посоки. В основата е диетата. Тя налага много целулоза, която засища глада и чисти отровите. Включва и много пресни плодове и зеленчуци, меню без сол и много, много вода.
Полезни са зърнените храни. Семената съдържат баластни вещества, които се свързват с наситените мазнини. Помагат овесените ядки, които доставят мед, а този микроелемент участва в синтеза на колаген, който заглажда портокаловата кожа. Покълналото жито пък чисти кръвта и стимулира кръвообращението. Водата помага за изхвърляне на токсините, които се освобождават и от диетата, и при апаратните процедури за разбиване на целулита.
Изберете си любим спорт – водната аеробика гарантирано ще ускори успеха на всяка СПА терапия.
Вакум и масаж
Вакумният масаж е приятен ­ пощипване, подръпване и приятен натиск. Въпреки странния си вид подобен на механичен октопод апаратът Icoone масажира нежно с дозиран натиск. Ритмичните стимулации стягат, изтласкват задържаните под кожата течности, разбиват мастните депа и изглаждат портокаловата кожа, като я стимулират да се „тапицира” с нов колаген.
Апаратът Dictator “взривява” бабуните, като разстрелва мастните клетки с въздушни куршуми. След взрива мазнината изтича. Влиза в кръвния поток и той я поглъща. Така бедрата и ханшът губят сантиметри.
Акустични вълни заместват болезнената липосукция. Звук като откос от шмайзер или автоматичен пистолет кънти при доближаването на наконечника до бедрото. Чат-чат-чат ­ електрическите импулси се превръщат в акустични вълни. Накрайник с патрон изстрелва въздух под налягане и барабани в дадена точка на бедрото. Бие на едно място, а зарядът от механични удари разбива мастните клетки. 1000 "куршума" се забиват в задната част на бедрото. След това отстрани. Така портокаловата кожа се обработва сантиметър по сантиметър.