0
{img} Хидратация в дълбочината
Природата вдъхнови BIODERMA да възстанови хидратацията на лицето в дълбочина. Най-новият продукт от серията Hydrabio Perfecteur SPF30, който вече е в аптеките, хидратира интензивно и трайно, омекотява фините линии и несъвършенства, действа противостареещо с UV и SPF 30  като дава интензивен блясък. Разработен от BIODERMA, патентът AQUAGENIUM® стимулира синтеза на аквапорини и междуклетъчни липиди, които позволяват на естествените хидратиращи фактори да изпълнят своите функции. Наподобявайки естествените процеси на хидратация, AQUAGENIUM®  с екстракт от семена на ябълки и витамин РР, помага да се възстанови по биологичен начин естествената способност на кожата да се насити с вода.
{img} Срещу акнето 
 
Лаборатории Uriage – пионер в грижата за акнеична кожа, създадоха   първия продукт, който действа върху микробиофилма на P. acnes. Чрез своите целенасочени действия  HYS?AC 3-REGULAR редуцира формирането на микробио- филм на P. acnes и предотвратява размножаването на бактериите. С тройно действие срещу несъвършенства – пъпки, черни точки, излишен себум, той успокоява и стимулира естествената защита срещу възпаленията. Получавате го в комплект с цялостна грижа за мазната и акнеична кожа.
{img} Ибискус и червени пигменти за по-дълга младост
Разкрасяващият противостареещ крем на LIERAC  Magnificence crеme rouge е оцветен в червено от цветовете на ибискуса. Той  намалява бръчките и ретекстурира кожата, като изглажда, стяга и възстановява блясъка ден след ден. С висока концентрация на D-Glyox (регистриран патент на Lierac) кремът реактивира младостта на кожата и я оставя бляскава и сияйна. Формулата е обогатена с червени минерални пигменти, които подсилват и избистрят тена, както и алфахидрокси киселини от хибискус с изглаждащо и обновяващо действие.
{img} С едно движение – мигли като изкуствени

Козметичната компания AVON превръща мечтата на много дами в реалност с иновативната спирала Big & False Lash, която идеално обгръща миглите и мигновено ги преобразява. С патентованата си формула “1000 Fiber” тя създава панорамен обем благодарение на хиляди фибри с различна дължина и форма, които се вплитат без сплъстяване и размазване. Удобната четка с форма на бадем създава ефекта “професионално поставени изкуствени мигли”, осигурявайки перфектно покритие и поглед на холивудска звезда. В черно, кафяво или наситено тъмносиньо, миглите ще направят погледа по-изразителен.