0

Подкрепи кауза
Кампанията „Говори открито срещу домашното насилие” на AVON продължава битката с нов благотворителен продукт - елегантен пръстен. Бижуто е част от синята благотворителна серия, която се предлага целогодишно в брошурите на AVON. 100% от печалбата отива за осигуряване на помощ на жертвите. През 2015 г. усилията на кампанията са насочени към набиране на средства за денонощна национална телефонна линия в подкрепа на малтретирани жени.  Осигуряването на лесен телефонен достъп до специалисти от цялата страна ще  стимулира повече дами да говорят открито за проблема. Обаждайки се, те ще бъдат насочвани към организации, членки на „Алианса”, които поддържат кризисни центрове в България.
Термална вода за кожата
Бликаща от френските Алпи, в планините Беладона, близо до Генобъл, термалната вода URIAGE извира от 422 м. надморска височина, с температура от 28oC. Събрала натурално богатство от минерални соли и елементи, тя е с изключителен състав и хидратира, успокоява и предпазва чувствителната и раздразнена кожа. Благодарение на високото съдържание на минерални соли, подобни на естествените овлажняващи фактори на кожата, термалната вода има мощни хидратиращи свойства. С високо ниво на калциеви и магнезиеви соли тя  успокоява чувствителната кожа. Силицият в нея подсилва хидролипидния филм на кожата, подпомагайки възстановяването. 
Несесер за път  
За сезона на отпуските NUXE предлага удобен несесер с  козметични продукти от първа необходимост.  Мини опаковките на заемат място и са по ръка по време на път. Комплектът включва мултифункционално сухо масло Huile prodigieuse за лице, коса и тяло; новото душ-олио със златисти частици,  миниатюра на Nuxe Prodigieux le parfum; Crеme fraiche за 24 часова хидратираща и успокояваща грижа, мицеларна вода за почистване на лице, устни и околоочен контур, както и подхранващ крем за суха и чувствителна кожа.
{img}
Ева Борисова напълни къщата си с мъже
Актрисата от „7 часа разлика”, известна и с успешния си бизнес с уреди за отслабване и подмладяване, събра в новата си Къща куп елитни арт и политически мъже. Едните дошли да отслабват с нейната вакуумна терапия, другите да се подмладяват, а третите сигурни, че ще се сдобият с нова коса. Топ пианистът и  композитор  Живко Петров на собствена глава вече се е убедил, че от тази терапия наистина расте нова коса. Затова след успеха в НДК на проекта „Класиката срещу джаза 4 рояла”, той продължава да отскача в  Къщата до Южния парк. Въпреки шеметния си творчески график, звездата от сериала „Връзки” Михаил Билалов, чинно преседява по половин час под лазерната каска. Очевидци твърдят, лазерната терапия е новият хит и сред кандидатите за кметове. Те вече здраво са се захванали да лъснат имиджа си за местните избори през октомври.