0
П резареди косата с нова сила
 Лаборатории ЛОреал разработиха молекулярен комплекс Аптил 100 – иновативна технология за грижа за косата, която задържа молекулите в косъма. Досега голяма част от активните съставки на грижата за коса изчезваха при измиване с шампоан. Регенериращата маска с Аптил 100 възстановява косата още в по време на процедурата в салона. А ефектът й може да се подсили с ампула re charge и вкъщи. Тя се поставя на всяка 4-о измиване и има траен резултата до 6 седмици.  
Формула – всичко в едно
{img} Хидратантът за  перфектен тен на AVENE  Hydrance Optimale оситурява на чувствителната кожа дилготайна хидратация, сигурна защита срещу агресимните хактори на околната среда и придава приятен тен. Предлага се в 2 текстури – богат – за суха кожа и лек, за нормална към смесена кожа. Агенти soft focus матират, изглаждат и попълват неравномерностите. Със съставки, които възпроизвеждат физиологичния модел за перфектна хидратация и висока UVA и UVB   SPF30 защита и протекция от свободните радикали.
Хидратация в дълбочината
Природата вдъхнови BIODERMA да възстанови  хидратацията на лицето в дълбочина. Най-новия продукт от серията Hydrabio Perfecteur SPF30, който вече е в аптеките, хидратира интензивно и трайно лицето, омекотява фините линии и несъвършенства, действа противостареещо с UV и SPF 30  като дава интензивен блясък на лицето. Разработен от BIODERMA, патентът AQUAGENIUM® стимулира синтеза на аквапорини и междуклетъчни липиди, които позволяват на естествените хидратиращи фактори да изпълнят своите функции. Наподобявайки естествените процеси на хидратация в кожата, AQUAGENIUM®  с екстракт от семена на ябълки и витамин РР, помага да се възстанови по биологичен начин естествената способност на кожата да се хидратира
Мигли като изкуствени
{img} Козметичната компания AVON превръща мечтата на много дами в реалност с иновативната спирала Big & False Lash, която идеално обгръща миглите и мигновено ги преобразява. С патентованата си формула “1000 Fiber” тя създава панорамен обем благодарение на хиляди фибри с различна дължина и форма, които се вплитат без сплъстяване и размазване. Удобната четка с форма на бадем създава ефекта “професионално поставени изкуствени мигли”, осигурявайки перфектно покритие и поглед на холивудска звезда.. В черно, кафяво или наситено тъмносиньо, миглите притежават завиден панорамен обем, който ще покорява всички погледи.