0

К раят на настоящия месец – ноември ще е кошмарен за представителите на една от 12-те зодии.

Той ще им донесе големи сътресения в личен и професионален план, а те са известни с бунтарския си дух и с вечния си копнеж за свобода.

Това, разбира се, са водолеите.

Pixabay

С наближаването на края на ноември звездите показват, че на водолеите никак няма да им е спокойно в последните му дни, а ще бъдат изправени пред тежки предизвикателства.

Ще се окажат в центъра на неочаквани промени, както в личния, така и в професионалния живот.

Тези, които се занимават със свой бизнес, ще изпитат сериозни трудности, като това може да доведе до прамени в екипа, промяна на посоката на развитие на бизнеса и спиране на започнати вече проекти.

Pixabay

Под заплаха е бъдещето на бизнеса им. Единственият правилен подход в този период ще е гънкавостта и творческия подход към разрешаване ан кризистните ситуации. Това не би следвало е трудно за водолеите, тъй като те са прочути с артистизма и фантазията си.

Ако обаче работят за чужд бизнес, склонността им да противоречат на принципите и да се застъпват за новото ще ги доведе до конфликт с висшестоящите. Освен това нуждата им от независимост ще ги постави в ситуация, в която ще трябва сами да взимат трудни и непопулярни решения, без да могат да разчитат на чужда помощ.

В личен план краят на ноември също е неспокоен. Водолеите ще се сблъскат с разногласия с близки хора, поради упорството и желанието си за прекалена независимост. 

Pixabay

В тази сфера ще е необходимо представителите на зодията да проявят повече разбиране и търпение, като потърсят баланс между желанието за лична свобода и поддържането на здрави взаимоотношения със семейството и приятелите.