0

Р азпродажба на бизнес иновации има в момента сред предприемачите, показа проучване на „Телеграф“. Фирма с лиценз за отглеждане на медицински канабис се продава за 630 000 евро. Сред офертите за нетрадиционни инвестиции е и кислороден бар с оборудване за 3500 лв., както и солни стаи.

Оферти

Предложението за дружеството за лечебна марихуана включва целия функциониращ вече бизнес. Компанията е в Македония и има лиценз от държавата. Има персонал и необходимите сгради, оранжерии и оборудване, пише в обявата на собствениците. Фирмата има и персонал от четирима души.

Оборудването на модерния кислороден бар се продава за 3500 лв.

 Оборудването на модерния кислороден бар се продава за 3500 лв.
Oxygen.Bar.Plovdiv

Кислородният бар, който е в продажба, може да се вземе и под наем. Намира се в Пловдив. В обявата пише, че става дума за перспективен бизнес, насочен към здравословния начин на живот. Услугата предлага вдишване на чист кислород в комбинация с етерични масла, което освен много полезно е и изключително приятно, пишат собствениците. Според тях инвестицията е подходяща за хотели и спа центрове. Тази иновация се използва в някои клиники, обясниха експерти. И допълниха, че подобни барове има в целия свят, като идеята за тях е тръгнала от Торонто. 

Реклама

Повечето от бизнесите, които се продават, вървят с редовни клиенти, както и разработени страници в социалните мрежи за реклама. Солните стаи и в София, и в останалите градове от страната се популяризират най-много чрез Facebook. Една от най-евтините оферти е за солна стая в Севлиево за 10 000 лв.

Оборудването на модерния кислороден бар се продава за 3500 лв.

 Оборудването на модерния кислороден бар се продава за 3500 лв.
Oxygen.Bar.Plovdiv

Продава се самият бизнес, който може да бъде продължен на същото място. Помещението е под наем, уточняват продавачите. За същия бизнес в София трябва да отделите 27 000 лв. За тази сума може да купите 4 помещения, разпределени с преддверие, обзаведено с мека мебел, голяма витрина за продажба на продукти от хималайска сол, детски кът, гардеробчета и рецепция. Изградената солна стая е около 20 кв. м с капацитет от 8 деца и 8 възрастни.