0

В брой 72 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 17 август, четвъртък, ще откриете:

Само на 29, името й вече е запазена марка. Преди дни турската звезда Ханде Ерчел сключи поредния рекламен договор – ще е рекламното лице на парфюмерийна марка, която ще рекламира в Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства, Бахрейн, Оман, Кувейт, Йордания, Мароко, Либия и Катар. Още за детството на звездата, успехите в актьорската професия, влюбчивия й характер, загубата на майка й – в приложението „Златно време” на вестник „Телеграф”.

Всеки четвъртък тук ще намерите акценти от седмицата – актуални новини за звездите на турските сериали. Този път намигаме на зрителите и читателите на „Телеграф” заедно с Мелиса Аслъ Памук, Бурак Йозчивит и Демет Йоздемир.

В традиционната рубрика в „Златно време”, както всеки четвъртък, надничаме в кухнята на любими филми и сериали. Този път обръщаме внимание на обърнатия ананасов пай на Бри Ван де Камп от „Отчаяни съпруги” – ще разберете как да го приготвите у дома. Да ви е сладко!

На фона на статистиката какъв процент от мъжете заемат ръководни постове – диагноза: Кариеристка. И прелюбопитен хороскоп за това каква баба сте според зодията ви – лудетина или педант.

В рубриката „Здраве” се спираме на болестите, които се обострят при резки промени във времето. И на тайната на перфектното шишче. Кои са топиззмамите в световен мащаб, кой се опита да продаде на изплащане Белия дом и кой се пробва да пласира Айфеловата кула за скрап – в „Златно време” – приложението за хората от третата възраст на вестник „Телеграф”, в което с интерес надничат и всички други възрасти.

И още: - Защо изследователи смятат, че Иван Грозни е бил шизофреник. - Как Бен Смит пробяга 16 908 км за 401 дни и скъса 22 чифта обувки.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!