0

В новия брой 26 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” ще откриете: Специално интервю с един специален българин, променил живота на много хора.

Той е Дойчин Кършовски и от 2003 г. живее със семейството си в Синсинати, Охайо, САЩ, където е персонален треньор и коуч. От него ще научите подробности за дишането, съня и взаимоотношенията. Ще получите и съвет: „Стресът трябва да се чисти редовно, както правим с къщата си”. С Дойчин разговаряме за новите лица в политиката, които идват с нови идеи и много енергия, а само след няколко месеца ресурсите им са вече изчерпани. Дали вината за това не е в хроничното им недоспиване? Колко часа сън дават необходимата енергия на повечето хора? Кои са малките, но ефективни стъпки, които всеки трябва да осъзнае и направи сам?

Има ли значение дали си ранна птица или късна сова? Какво се случва, ако си лягаш след полунощ и крадеш един час от съня си, за да подготвиш и изпратиш децата на училище? Как един треньор, който помага на американците да преодолеят стреса може да помогне на българи, които живеят под постоянен стрес дали ще оцелеят зимата, как да напълнят хладилника си и да си плащат ипотеките?

Защо колекционирането на марки и монети подхранва чувството за грижа за нещо, което е извън нас? Помага ли ни или ни обърква морето от информация?

Коя турска актриса лее реки от сълзи и кой ще смени Неслихан Атагюл в сериала „Дъщерята на посланика”? Повече ли си подхождат като екранна двойка Енгин Акюрек и Туба Бююкстюн? С приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” влизаме в кухнята на един невъобразим чешит – доктор Хаус, за да видим как приготвя кюфтета по италиански. Фикуса лети с топката, а Чори, Кокала, Валяка, Шпайдела и Овчата глава са сред топтреньорите – втората част на публикацията за прякорите във футбола. Желязната девица, Люлката на Юда, Вилицата на еретиците, Испански ботуш, Кресло с шипове, Чупещо колело – кои са най-свирепите средновековни мъчения? Всичко това – в приложението „Златно време” към утрешния брой на „Телеграф”.