0

О бщинският съветник и бивш областен лидер от "Възраждане" Владимир Павлов разкри смущаващи подробности за Габриела Славова-Пеева и Красимира Трифонова, които потресоха България с убийството на Пейо Пеев.

УБИЙСТВОТО В КОЛАТА: Пейо написал на адвоката си шокиращи неща

"Запазих мълчание няколко дни след скандалният случай с двете садистки убили / удушили 44 г. мъж в София и след това направили опит да го запалят в колата му, за да заличат следи... Е, оказа се, че след покойният вече Пейо (Бог да го прости), аз съм вторият най-пострадал и тормозен човек в България от тройцата Красимира Трифонова (майката), Габриела Савова (дъщерята) и баба Тона Трифонова...", разказва той в профила си във Facebook.

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Свекърът проследил тъщата и снахата убийци! (СНИМКА)

В публикацията си той твърди, че "трите кокони" са били настанени в общинско жилище на първа линия до морската градина в Бургас и в тяхна чест е извършен пълен ремонт за сметка на бургаския бюджет.

"По неведоми дълги връзки (които бързо разплетох) и пипала, тез три кокони бяха настанени в общинско жилище и в тяхна чест бе извършен пълен ремонт за сметка на бургаския бюджет от близо 30000 левчета, по техни хвалби... И така се оказахме комшии с тях врата срещу врата. Както се полага за новодошли, без да ги познавам въобще, предложих да им помогна с качването на багажа и мебелите. Така се запознах и с покойният Пейо, с който двамцата пренесохме и качихме всичко без даже и те да помогнат. Веднага ми направи неприятно впечатление тъщата Красимира, която се изживя на тартор и започна да ми разпорежда кое и какво да нося, все едно съм й длъжен и някакъв слуга. Трите така и не пипнаха и една чантичка. Уморен, след цял ден носене, не ми казаха и едно благодаря. Но, странното бе, че до края на деня, вече бяха поставили рекорд да се скарат с почти всички обитатели на блока", разказа Павлов за първата си среща с Пейо, Габриела и Красимира.  

ЛЮБОВЕН ТРЪГЪЛНИК: Бивш депутат бил баща на второто дете на Габриела

Изключително голямо впечатление му направил на общинаря автомобила, с който се придвижвали, тъй като според него по онова време цената на подобен бус от марката "Мерцедес" надхвърляла 120 000 лева.

„Как с толкова скъп автомобил ги настаняват в общинско жилище, като нуждаещи се“, пита Павлов в поста си.

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Габриела държала мъжа си Пейо, докато майка й го душила (СНИМКИ)

„Тук качвам снимки, как майката Габриела Савова - Началник отдел Превенции на детските наркомании и т.н. в Община Бургас третираше детето си...голо без гащи, босо да ходи и носи ботушите си ноември месец, нали грижовна майка...така каза съда и я пусна на свобода...още тогава трябваше да ми светне лампата, че тия не са в ред с главите!“, подчертава Павлов в публикацията. 

Повдигнаха обвинения на съпругата и тъщата на мъжа, открит мъртъв в опожарена кола

ИЗВАДЕНО ОТ ХОЛИВУД: Съпруга уби мъжа си, докато тече разводът