0

Дженифър Лопес не си губи времето и след раздялата с Дрейк миналия месец вече му намери заместник в лицето на бившия бейзболист Алекс Родригес. Според People двамата се срещат от няколко седмици, а новината за тях тръгна, след като 47-годишната дива и 41-годишният спортист бяха забелязани в интимна близост в бекстейджа на нейно шоу в "Планет Холивуд", Лас Вегас.

"Двамата наистина се харесват, защото имат много общо помежду си – от латинските си корени, до любовта си към Ню Йорк и децата им. Въпреки това Дженифър е наясно, че Алекс е женкар и е предпазлива. За момента се забавляват. Тя се наслаждава на срещите с него, това е", потвърди анонимен източник, запознат отблизо с любовните трепети между звездите.

И двамата имат по две деца от предишни връзки. Според друго светско издание обаче Дженифър и Алекс всъщност не са гаджета, а само си правят взаимна реклама. Всъщност, същото се твърдеше и за връзката на Джей Ло с Дрейк. След като миналия август дивата сложи край на 5-годишната си връзка с танцьора Каспър Смарт, тя имаше двумесечна афера с доста по-младия си колега Дрейк. Лопес има близнаци Макс и Еме от брака си с Марк Антъни, с когото се разведе през 2014 г. Преди това чаровната изпълнителка бе омъжена за танцьора Крис Джъд и сервитьора Оджани Ноа.

Алекс Родригес пък има две деца от бившата си съпруга Синтия Скъртис. След развода си с нея през 2008-ма, той имаше афери с актрисите Кейт Хъдсън и Камерън Диас. Алекс изкара 4 години с Тори Уилсън (състезателка по борба) и една година с изпълнителната директорка на технологична компания Анн Уойсики.