0

4.3.2017

 

 

4 март – събота

 

 

Овен 21 март – 20 април

 

 

Тодоровден. Каквото свършите сутринтаq ще носи късмет, пари и възможност да се осъществят връзки с чужбина. Каквото си пожелате следобедq ще се сбъдне и ще ви изкара от зациклени ситуации. Изживейте някакво приключение, участвайте в състезания, проверете докъде в действителност стигат силите и възможностите ви. От днес до 15 април Венера ще върви ретроградно във вашия знак, а това положение ще утежни връзките и ще ви върне към стари положения и чувства, които още не са изчерпани.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Още със ставането сутринта ще се случват събития, позволяващи да разберете истинския смисъл на връзката си с някого. Тръгващата ретроградно Венера ще преобърне отношенията ви с партньори, ще ви постави пред невъзможен избор и ще изисква лична инвентаризация. Дори и да не искате, ще се наложи да участвате в състезания, да се конкурирате в партньорските връзки и да направите разбор на приоритетите си. Денят завършва провокативно, с желание да се избяга от наложени отговорности и да се променят правилата на играта.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Луната навлиза във вашия знак, а Венера тръгва ретроградно. Плановете ви се промерят. Ще пътувате, ще се дистанцирате и ще се връщате към стари връзки, а новите ще подлагате на проверка. Ще ви провокира прекалената приказливост. Бъдете точни в думи и коментари. Не позволявайте да ви разберат погрешно, особено ако тръгвате по нов път или сте на път да загърбите миналото. Ще има усмивки и сълзи, ще ви правят признания и поне веднъж ще ви излъжат. Проблемите ще са повече за тези, които сами са склонни да се заблуждават.

 

 

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

 

Денят размества приоритетите, поставя чувствата на второ място, а напред излизат служебните ангажименти. Ако продължавате да се блъскате в неразрешими любовни истории, ще загубите положението си на работното място. Насочете усилията си към житейските и професионални връзки, а не към любовните. Очертават се печалби в следващите два дни, но след това може да се очаква криза на отношенията. Символ на деня е жерав, излизащ от облак. Доста неща ще ви се прояснят и нов път пред вас ще се открие.

 

 

Р-5

П-6

Л-4

К-5

З-4

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

 

Родените в последните дни на зодията изпускат ситуацията от контрол, но за другите ще настъпят благоприятни промени, изискващи комбинативно и приспособимо мислене. Може да получите и предложения от чужбина. Доверете се на неочаквания си порив да се обадите на някого, с когото може да свършите много добра работа или да подновите емоционална и приятелска връзка. Тръгващата ретроградно Венера в хармоничния ви Овен ще ви помогне да си върнете и любовта. Но може би по-важно ще е връщането ви на работа.

 

 

Р-6

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

 

Дева 23 август - 22 септември

 

 

Денят започва обощаващо с предложения и покани, някои, от които сами ще предизвикате с активната си дейност в тила на конкуренцията. Проблемите ви идват следобед, когато може да се оплетете в двойнствени връзки, да излъжете и да ви излъжат. До понеделник на обед газите в мътната вода на неуредените отношения. Бъдете внимателни в пожеланията. Каквото си пожелаете тази вечер ще се сбъдне, но после може да се чудите как да се отървете от него. Счупен домашен съд е лош знак. Не споделяйте новите си идеи и намерения.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

И при вас тръгващата ретроградно Венера ще противопостави старите връзки на новите, ще предизвика болезнени раздели и инвентаризации. Но в момента по-важно е вдъхновението, което ни залива поради съвпада на Нептун със Слънцето. Този аспект ще помогне на всички нас да генерираме свежи и вдъхновени идеи, които ще променят тотално начина ни на живот и общуване. До вечерта може да намерите изход от особено тежка и затруднителна ситуация. Постарайте се да реализирате всяко свое хрумване.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Като горна октава на Венера Нептун е носител на божията любов и творческото вдъхновение. Днес е точният съвпад на Слънце и Нептун в знака Риби, а това положение ще генерира интуитивни прозрения, експлозии на вдъхновение и желание да се променят нещата. Доверете се на всичко, което ви хрумне и се опитайте да го претворите в реалноста. Ще имате полза и от всеки съвет, даден уж случайно. На второ място остават любовните чувства, но може би точно те ще изиграят роля на катализатор на вдъхновението ви.

 

 

Р-5

П-6

Л-5

К-6

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

 

И за вас в този ден висшите сили спускат нова и вдъхновена програма за развитие. Проблемът е, че трудно ще разчупите рамките и стереотипите, ще се опитвате да запазите статуквото, което ви е вързало крилете, от страх да не загубите някои обществени и професионални позиции. Битката за насъщния излиза на преден план, любовта и вдъхновението са изтикани на втори. С такава програма далече не се стига, а вътрешното ви недоволство ще покачи градуса на агресията. До 6-и на обед ще водите тежки битки със себе си.

 

 

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Днес се отваряме към света на идеите и творческото вдъхновение. Ако мислите за някого, непременно му се обадете. Заедно ще генерирате чудесни идеи и ще направите пробив в нова професионална ниша. Днес не е време за любов. Тръгващата ретроградно Венера в знака на нехармоничния ви Овен ви оплита в лъжи и завоалирани действия. Сега за вас е време за изкачване стъпалата на служебната йерархия. Който се разсейва с несподелени чувства, ще бъде отсят и отхвърлен от новите служебни проекти.

 

 

Р-6

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Не бързайте, късметът ви ще се върне към обед заедно с едно предложение и покана, идващи от миналото, от старата ви любов, от връзките, които сте загърбили в търсене на нов път и нова житейска посока. С времето среброто в косите ни позлатява сърцето, променя възгледите, прави ни много по-приемащи и разбиращи. Постарайте се да се разберете с тези, с които в миналото сте работили и творили, обичали сте се и сте генерирали съвместно успешни идеи. Животът ще ви даде нови насоки, нов път и нови възможности.

 

 

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Ден на животворни импулси, генерирани от божесвената тройка във вашия знак. Днес е точният съвпад на Нептун и Слънце, а и Меркурий бърза към тях. Аспектът ще ви просветли с идеи не само как и от какво да изкарате пари, но и как да бъдете полезни на себе си, на семейството и на обществото. В този аспект е заложена спасителна програма за промяна на реалноста към по-добро. Нищо не е без значение, нищо не е случайно. Божията любов излиза на преден план, а ретрогадната Венера оставя секса на втори план.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е осмица. Вървите към материални и творчески успехи. Ще постигнете максимума на работното място, а и нов бизнес ангажимент ще се отвори. Всичко предприето ще носи ползи, късмет и пари. През 2018 г ви предстои лична и професионална инвентаризация, помъдряване и остаряване.

Родените днес имат заложена вдъхновена програма за събуждане на светлите ни заложби. Ще бъдат чудесни певци, музиканти, артисти и творци. Ще генерират полезни идеи и ще се опитват да променят света. Носят сърцето на Данко и прометеевския огън.

Заченатите днес ще са погалени от висше вдъхновение. Ще обичат природата, ще търсят идеалното място, идеалната връзка и идеалната работа. За тях ще е важно да открият своя земен рай.