0

Т айна служба на ЦРУ координира извличането на катастрофирали НЛО по целия свят от десетилетия, съобщава DailyMail, като се позовава на собствени източници.

Според един от тези източници най-малко девет очевидно „нечовешки кораба“ са открити от правителството на САЩ – някои разрушени при катастрофи, а два напълно непокътнати.

ЗОНАТА НА ЗДРАЧА: НАСА хвърли бомба за НЛО-тата забелязани над САЩ през последните години

Службата за глобален достъп (OGA), крило на Дирекцията за наука и технологии на Централната разузнавателна агенция, играе централна роля от 2003 г. насам в организирането на събирането на това, което може да бъде извънземен космически кораб, допълва британският таблоид, като цитира три независими източника. Те са пожелали анонимност, за да избегнат репресии, но са били информирани от лица, участващи в тези предполагаеми мисии за издирване на НЛО. 

ТАЙНИТЕ НА ПЕНТАГОНА: САЩ разполагат с тела на извънземни?! (ВИДЕО)

Въпреки че шокиращите твърдения звучат като от научнофантастичен роман, те са част от нарастващ набор от доказателства, които предполагат, че правителството на САЩ може наистина да крие модерни превозни средства, които не са направени от хора.

ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА: БГ извънземни летели над Египет преди 3000 г.

БЛИЗКИ СРЕЩИ: САЩ докопали секретна технология от НЛО

НЕ СМЕ САМИ: В САЩ ремонтирали космически кораби на извънземни!