0

Д войка лондончани нае катедралата “Сейнт Пол” за сватбата си, за да повтори венчавката на Чарлз и Даяна от 1981 година. 

29-годишната Равина Бханот и 28-годишният Сахил Ничани запазиха емблематичната църква, за да пресъздадат грандиозното събитие в кралското семейство. И за да бъде всичко автентично, окичаха катедралата със същите цветя и дори размениха пръстени с подобен дизайн. Подобно на принцеса Диана, Равина също пристигна за церемонията в с конски впряг. 

Двойката медици мина под венчилото миналия септември на пищно тържество с над 300 гости. Ритуалът обаче бе съчетание между християнски и индуски традиции. 

„Това беше приказна възможност. Сватбата на Даяна е толкова красива, искахме да я повторим и да й дадем собствено значение“, споделят младоженците. 

„Първоначално бях малко скептичен относно провеждането на кралска сватба, защото не знаех какво ще си помислят хората. Но след това разбрах, че имаме достатъчно късмет да получим такава невероятна възможност – животът е кратък, така че трябва да го направим", изповяда се младоженецът. „Когато влязохме за репетиция в Сейнт Пол, веднага усетихме историята на храма. Сватбата ни със сигурност беше един от най-щастливите дни в живота ни. Чувствах се сякаш съм във филм, но това беше нашият филм”, добавя той.