0

С айт за запознанства е анкетирал 2000 души, за да разбере какви са основните им приоритети в сексуалните практики за мъжете и жените. Оказва се, че разликата между предпочитанията на мъжете и жените е много малка, пише в. „Метро“.

Сайт за запознанства е анкетирал 2000 души, за да разбере какви са основните им приоритети в сексуалните практики за мъжете и жените. Оказва се, че разликата между предпочитанията на мъжете и жените е много малка, пише в. „Метро“.

Първото, което интервюираните жени споделили, се оказва сексът на открито: на плажа, в гората, под звездите. Според тях това може да добави малко пикантност към връзката. Сред мъжете пък процесът на снимане на домашно порно заема първо място. Проучването също така установило, че голяма част от запитаните пазят своите фантазии в тайна от партньорите - 32 процента от мъжете и 31 процента от жените, въпреки факта, че мнозинството - 74 процента от мъжете и 67 процента от жените - признават, че имат някакви сексуални фантазии.

В Топ 10 на жените са: секс на открито; секс със завързани очи; ласки с пиърсинг; ролеви игри; преобличане/секси костюми; взаимно снимане по време на секс (домашно порно); господство/подчинение; игра с храна; бичуване и камшици; връзване.

Топ 10 на мъжете включва: домашно порно; ролеви игри, особено с униформи; доминиране, камшици; секс на открито; тройка секс; латекс и кожа; господство/ подчинение; ласки с пиърсинг; игра с храна; секс със завързани очи.

Експертът по връзките Джесика Леони твърди, че много хора имат връзка настрана поради факта, че редовният им партньор не се отдава на странности в секса.
„Проблемът с много хора, които имат дългосрочни връзки е, че тяхната перверзна страна се развива с течение на времето и те откриват, че в крайна сметка имат различни сексуални нужди, които дългосрочният им партньор никога не може да задоволи“, обяснява експертът. Леони уверява, че поверителният разговор с партньора може да помогне да не се стигне до кръшкане. Може да се окаже, че вашите съвместни желания съвпадат и не са чак толкова забранен плод.