0

Н ов период, нов късмет. Вижте какво ви съветват звездите за следващите дни. Само така ще вземете правилните решения. Предлагаме ви пълния хороскоп за седмицата, изготвен от Неда Иванова.

Нов период, нов късмет. Вижте какво ви съветват звездите за следващите дни. Само така ще вземете правилните решения. Предлагаме ви пълния хороскоп за седмицата, изготвен от Неда Иванова.

Овен 21 март – 20 април

12-и носи проблеми за родените до 1 април. Правете това, за което ви помолят, а не това, което вие си мислите, че ще е добро за другите. Помогнете с каквото можете и сами не отказвайте подкрепа. Ден на сърцето. До обед на 13-и се занимавайте с личните си нужди и проблеми. Проведете лечебни и оздравителни процедури, идете на фитнес, посетете салон за разкрасяване, променете прическа и визия. 14-и е ден на призив. Направете предложенията, с които ще спечелите съюзници и последователи и се включете в нова група по интереси. 15-и е ден на агресия и конфликти по всички линии на личните ни амбиции. Отварят се ненаситни апетити. Добре е на пълнолуние да се спазва диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките. На 16-и може да се разберете и да стигнете до компромис по всички въпроси, за които вчера сте имали проблеми и конфликти. Денят е хармоничен и балансиран. 17-и е активен и творчески ден. Може да получите изгодни предложения и обаждане, което ще донесе ползи и придобивки в бъдеще. 18 февруари пък е ден на преобразяването. Сменят се приоритети и позиции, лесно ще си смените и мнението по даден въпрос. Отпадат досегашни ограничения, но се въвеждат други. Предстоят рокади на различни нива в работата и деловите ви връзки.

Телец 31 април – 20 май

До обед на 12-и подновете контакти, обгрижете деца и родители, облекчете с разбиране нечии душевни и физически рани. Ден на любовта и на сърцето. Следобед се заемете със себе си и проведете релаксиращи процедури. 13-и е ден на колелото, приоритетите ви се променят. Получавате информации, които ще променят програмата и взетите преди решения. Вероятно ще си имате неприятности с тези, спрямо които нарушавате обещанията си. На 14-и Луната навлиза в Лъв и застава в опозиция на навлизащия Меркурий във Водолей. За Телците, родени в първата декада, ще възникват проблеми при договаряне, при пътувания и опити да се стартира нова дейност. На 15-и са вероятни конфликти с родители и деца, с подчинени и шефове. Не поемайте никакъв финансов риск. 16-и е труден ден, не отивайте в крайности, не поемайте рискове. Печели балансираната политика и умението да водиш дипломатични разговори. 17-и е благоприятен ден за преговори, за сделки и покупко-продажби. Всичко предприето ще носи ползи и предимства, а в бъдеще ще донесе печалби и сигурност. Действайте уверено и разкрепостено, вярвайте в силата си. От 18-и Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рибите. Може да бъдат сменени и детронирани шефове, чиито действия не одобрявате, или хора, с които трудно работите. Някой, с когото до момента сте се съобразявали, излиза от играта. Ден на кривите огледала, на кривите сметки и усмивки.


Близнаци 21 май – 21 юни

На 12-и много неща може да се променят с един замах, с едно решение и постъпка. Помогнете на някого. Чакайте и лична подкрепа в труден момент. Следобед насочете вниманието си към личните си нужди, към семейството и подсигуряващите живота ви фактори. 13-и е ден на неочаквани обрати. Печелят тези, които яхнат вълната на промяната и се съобразят с нуждите и изискванията на момента. 14-и е благоприятен за съвместни действия, за сбирка на колектива, за провеждане на събрания и консултации със специалисти по въпросите, които са на дневен ред. 15-и е ден на остри сблъсъци на интереси. Никой не отстъпва. Трудно ще защитите това, което си е ваше, така че не мислете как да завладеете чуждото. Предстои пълнолуние, което може да напълни потребителската ви кошница. На 16-и може да намерите подход към всеки и да извлечете ползи от разговорите, които ще водите. Денят е хармоничен и позволява да се раздели неделимото преди. Ако постигнатото до момента ви удовлетворява, постарайте се да го защитите и юридически. На 17-и идват вести, които може да се отразят негативно на някои дейности, но ще покажат на кого може да разчитате и кой вече окончателно се е дистанцирал.

На 18-и може да разберете за малки и големи предателства и сами да предадете някого, който ви се е доверил. Ден на леденото сърце и на кривите усмивки, които се опитват да минат за извинение.

Рак 22 юни – 21 юли


Проблемите на 13-и ще са повече за родените около 5-15 юли. Не се занимавайте с чуждите грижи, вашите са ви достатъчни. Съдбата завърта своето колело и който е бил в добра позиция, може да изпадне в нужда и да си има проблеми. На 14-и Меркурий напуска Козирога и вече не ви гледа в опозиция. Активизират се бизнес инициативите, надигате глас, търсите си правата и обещаните екстри. Напрежението на работното място се нагнетява от неравностойни отношения. 15-и е ден на краткотрайните удоволствия. Ако изживеете блажени моменти, бъдете сигурни, че ще се сменят с дълги дни на разочарование и болка. Не се доверявайте в чувствата. И в професионален план днес шефовете ви дават предимства, но само ако поемете ударите и негативите вместо тях. На 16-и може да се сключат равностойни и взаимноизгодни договори. Ден на човешката душа. Ще усетите желанията и амбициите на околните, а това ще ви даде възможност да направите верния ход. 17-и е ден за активна и творческа работа. Приемете предложенията, дори да ви дойдат в повече. Днес е важно да имате повече избор и възможности за реализация. До два дни някои от тях ще отпаднат, но в момента не може да определите кои. На 18-и сте объркали лещата с боба, но до края на деня ще ги разделите, ще разберете кой и за какво ви е нужен и ще направите избора си. Не смесвайте чувствата с работата.

Лъв 22 юли – 22 август

На 12-и до обед се погрижете за нуждите на близките и децата. Уредете и семейните проблеми, които в предните дни сте неглижирали. Ще намерите и точното място, в което да разпуснете, да се отървете от натрупания стрес и негативизъм. На 13-и започнете деня с посещение на център за релакс и разкрасяване. Сега е моментът за почивка на приятно място с приятни на сърцето ви хора. Изключете телефона за другите.

На 14-и може да направите успешен, силен и стабилизиращ ход, да подпишете изгодни договори и да привлечете нови партньори и спонсори. Това пълнолуние може да напълни потребителската ви кошница. Но в днешния ден е важно да отсеете полезните от вредните връзки. На 15-и няма прошка за тези, които ви мътят водата. Лесно ще се справите с дребните опоненти, но с равностойните играчи ще водите тежка битка за защита на бизнес интереси и позиции. 16-и е омиротворяващ и балансиран. Символ е богинята на човешката душа Психея. Лесно ще намерите път към всяко сърце и може да постигнете желаните компромиси. На 17-и предложете на някого работа и сами приемете делови предложения. Идват съобщения, които помагат да отхвърлите нежелани зависимости и да направите силен ход. 18-и е ден на кривите огледала. Бъдете внимателни, това, което се вижда на пръв поглед, не отговаря на реалностите. Проверявайте всичко, което ви казват и предлагат. Някой ще се опита да вади кестените от огъня с вашите ръце и по някакъв начин да ви ограби.

Дева 23 август – 22 септември


На 12-и чакайте и лична подкрепа в труден момент. Следобед колелото на съдбата се завърта, появяват се нови изисквания и нужди, но най-важното е да помислите повече за себе си и да намерите начин за активна почивка. На 13-и си доставете радост за сетивата с посещение на релаксиращи места. Следобед навлизате в творчески период. Ще ви потръгне работата, която от доста време изостава. 14-и е чудесен ден за съвместни инициативи. Може да се внедрите в нова група по интереси или да си намерите мястото в нов екип, където ще се чувствате защитени и признати и може да се развивате професионално. На 15-и удряте на камък в отношения и делови разговори. Меркурий е напуснал Козирога и вече не ви гледа в стимулиращ аспект. Появяват се опоненти и конкуренти. На 16-и положението се успокоява и кръвта се обновява. Ще намерите съчувствие и разбиране, както и нужната ви подкрепа по важни делови и лични въпроси. На 17-и Луната навлиза в Дева и сключва брилянтни аспекти с Венера, Марс и Плутон от Козирог. Ще получите подкрепа в исканията си, ще ви предлагат с изгодни оферти и ще има с какво да се похвалите до края на деня. На 18-и виждате истинското лице на хората, с които ви сблъсква животът. Някой ще се отметне от поетите ангажименти или ще се опита да ви използва и да свали от уговорената цена на стоките и услугите, които предлагате. Лъсват истинските намерения и в личните отношения. Направете нужните проверки и не позволявайте да ви водят за носа. Време е да се преподпишат старите договори.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 12-и родените в първата декада е добре да отложат делови пътувания, да си останат у дома, да изпълнят молбите и желанията на децата, а не да тичат по чужди задачи. Подредете си приоритетите. На 13-и Луната от Рак и планетите от Козирог образуват кармичен кръст с вашето рождено Слънце. До обед се занимавайте с лични и семейни дела и релаксирайте, както го разбирате. От 14-и бизнесът ви потръгва. Меркурий навлиза в хармоничния ви Водолей и стимулира търговските ви дела. Ще се уреди сделка или договор. Защитавате си правата и получавате предимства пред конкуренцията. Кандидатствайте по спонсорски проекти. На 15-и ще спечелят безкомпромисните. Ще се водят тежки битки. Може да се стигне до остри сблъсъци на интереси и позиции. Не давайте повод за конфликт и атака. На 16-и е точният съвпад на Венера и Марс в нехармоничния ви Козирог. Любовта бързо ще прерасне в омраза. Денят е свързан с човешката душа. Проявете тактичност, водете дипломатична игра, ако искате да избегнете конфликти, тежки раздели и загуби. 17-и е силен и творчески ден. Чакайте обаждания, които ще променят плановете ви и ще позволят да извлечете ползи от всяка своя инициатива. 18-и сменя караула и приоритетите. Слънцето навлиза в дълбоко интуитивните Риби. С някакво шесто чувство ще доловите проявите на неискреност и откритите лъжи. Време е да се сложи край на един маскарад, в който активно сте се самозаблуждавали.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември


На 12-и Луна и Юпитер образуват брилянтни аспекти за родените в първата декада. Днес се измъквате от някои ограничения, правите това, което ви е по сърце и помагате на някой друг да се почувства значим, обичан и обгрижен.

На 13-и може да реализирате някои фиксидеи и да направите ход, който в миналото е бил невъзможен или неприемлив. Съдбата пренарежда личните ни отношения, дава възможност да се сдобрите с един и дистанцирате от друг. 14-и е ден на важни уговорки. Преговаряйте активно до обед, когато вие ще определяте приоритетите и ще диктувате условията. На 15-и бъдете внимателни, не рискувайте и не започвайте нищо ново. Днес може да направите стъпка в грешната посока и да платите висока цена. На 16-и Слънце и Луна образуват пречупващи аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Това пълнолуние противопоставя родители и деца. Нужен е компромис. На 17-и може да намерите нова работа и да разширите хоризонта на личните си амбиции. Не пропускайте обаждания, независимо кой и за какво ви звъни. Ден на виното и камбаната. Чакайте важно съобщение, което идва и с покана за съвместна дейност. 18-и е свързан с подражанието и пасивното следване на чужди съвети, мисли и предписания. Нужна е по-голяма обективност. Опитайте да се откъснете от вредна за вас среда и от мислите на някого, който пречупва реалността през неговата лична призма.


Стрелец 23 ноември – 21 декември


На 12-и връзките ни се обновяват. Обадете се на родители и деца и вижте кой от какво има нужда. Използвайте повече полезни продукти.13-и е ден на подготовка за неотложните срещи и преговори вечерта и в утрешния ден. На прага сте на важни и болезнени избори. Никъде не отивайте неглиже. 14-и е един от най-силните ви и стабилизиращи дни за месеца. Явете се на конкурси и прослушвания, кандидатствайте за субсидии, подайте нужните документи и подпишете нови договори. На 15-и предстоят тежки битки и елиминации на основните ви конкуренти. Апетитите са огромни, не бързайте да се намесвате в игрите на силните. Застанете на определена позиция и бъдете гъвкави в избора си. На 16-и може да се постигне много „со кротце и со благо”, с дипломатичност и такт във всеки момент и при всякакви отношения. Не заемайте крайни позиции. Постарайте се да запазите старите си партньори и клиенти, но и да привлечете нови. 17-и е ден на виното и камбаната. Идат съобщения, които ще променят живота ви. Благодарете за всичко, което ви се случва. 18-и е ден на малки и големи предателства. За част от тях сами сте си виновни с предоверяването и желанието на всяка цена да задържите някого и нещо в своята житейска орбита. Време е да се сложи край на една илюзия. Ден на кривите огледала и кривите усмивки, които издават нелоялност и неискреност.

Козирог 22 декември – 20 януари

12-и е ден на кармични срещи и случайности за родените в първата декада. Време е да се издължите на някого. Обърнете повече внимание на тези, които ви обичат и полагат грижи за вас. На 13-и влизате в роля, която ще играете за пръв път. Отговорностите ви бързо ще нараснат, но ще ви донесат повече стабилност. На 14-и Луна и Уран от другите два земни знака образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Време е да поставите точка на вредни и губещи връзки и да контролирате положението. На 15-и ще се разбере кой командва парада и кой трябва да се съобразява с чуждите изисквания и нужди. Активизира се змеят на амбициите във всеки от нас. 16-и изисква равнопоставеност и взаимен компромис. Старайте се да не нарушавате правила и обещания и да влезете в положението на другия. От 17-и навлизате в силен период. Идват промени и пътувания, които ще помогнат да изкачите връх в кариерата и да доминирате в средата си. Днес ще има с какво да се похвалите. 18-и разчиства сметки и отношения, дава ви повече права, предимства и пълномощия. Може да спечелите дело и да излезете от неприятна делова и лична връзка.

Водолей 21 януари – 19 февруари


На 12-и пътувайте към места и хора, с които е свързано миналото ви и към които чувствате някакъв дълг и отговорност. Денят е магичен. Не бива да нервничите, ще намерете решение на проблемите. На 13-и с лекота отхвърляте зависимости и се освобождавате от тежестите на миналото. Гледайте само напред. Преговаряйте, поставете условията си и не отстъпвайте от цени на стоки и услуги. На 14-и кандидатствайте за финансиране по спонсорски проекти. Търсете нови възможности за развитие и тренировки. 15-и е рисков и неблагоприятен за връзките и здравето ви ден. Качвате кръвното, започвате разправии за дреболии и разваляте връзки, градени с години. На 16-и съвпадът на Венера и Марс ни провокира да сменяме рязко прояви на агресия и любов. Не давайте храна на ревността. Родените в третата декада да не се обясняват с никого за нищо. Ден на човешката душа. Не се дръжте ултимативно. На 17-и оползотворете всяко предложение. Днес ще се случват събития, които ще ви вадят от кризата и недоимъка и може да донесат чаканото повишение или преназначение. 18-и е свързан с подражанието и пасивното следване на чужди мисли, амбиции и намерения. Може да водите някого за носа, но и вас ще се опитат да манипулират и вкарват в губещи програми.

Риби 20 февруари – 20 март


На 12-и Луната от Рак сключва перфектен аспект с Юпитер от вашия знак. Всичко може да се постигне и уреди. В живота ви ще се появи спонсор или щастливо стечение на обстоятелствата, което ще разреши и юридически проблем.

На 13-и се възползвайте от всяка покана, жест и предложение и вземете даровете, които съдбата ви предлага. Някои от тях ще повишават личната ви отговорност в бъдеще, но ще са заредени с много любов и възможности за напредък. На 14-и пълнолунието пълни потребителската ни кошница. Сега е моментът да сключите нови споразумения, да намерите нова база за развитие. Явете се на конкурси, подайте документи за работа и подпишете новите си договори. Нека инициативата да излиза от вас и в посока на чувствата и любовта. На 15-и сте подвластни на желания и страсти. Лесно се разпалват ревност и тормозещи чувства, разкъсва ви подозрителност към всички и всичко. Скандалите разболяват. Не се препоръчва ултимативно поведение и опити за налагане на лично мнение. 16-и отбелязва равновесие между астралното и физическото ни тяло. Действайте балансирано и премерено. Не влизайте в конфликти и дайте всичко от себе си за стопяване на дистанциите с нужните ви хора. На 17-и родените в първата декада ще срещат противопоставяне и опозиционно настроени хора. И близките няма да ви пощадят, ще претендират и искат повече, отколкото може да им дадете. Ще получите откази от едно място, но друг вариант ще се появи. На 18-и в 16 ч. и 44 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Риби. Започва период на разчистване на сметки и отношения. Разделете се с вредното и разболяващото в живота ви.