0

В ижте какво предвиждат звездите за следващите седем дни. 

Вижте какво предвиждат звездите за следващите седем дни. 

Овен 21 март – 20 април

В събота правим помен за починалите си близки. Нищо ново да не се предприема. Бъдете скромни, намалете претенциите и контролирайте емоциите. Ако почувствате тежест в гърдите това е знак, че са се натрупали много проблеми и е добре да се обърнете към усвояване на повече духовна храна и енергия. Не отстоявайте мнението си на всяка цена, може би нещо не знаете или в нещо бъркате. 19-и е ден с тежко излъчване. Задушница е. На 20-и може да бъдете изместени от удобната си позиция. В деня на св. Дух 21-и Слънцето навлиза в нехармоничния ви Рак. Обърнете повече внимание на семейството и нуждите на близките. На 22-и започнете с благотворителен жест, а след това мислете за себе си. 23-24-и са силните ви, успешни и пробивни дни. Билки се берат мехлеми и настойки се правят. Излезте по роса на поляна, ходете боси, приемете диханието на природата около вас. На 25-и не поемайте рискове. Пълнолунието провокира личната ви агресия. Родените в първата декада да бъдат много внимателни и да не противопостявят семейните на професионалните интереси, нужди и дела.

Телец 21 април – 20 май

На 19-ти до обед нищо важно да не се предприема. Не се опитвайте да убеждавате някого да постъпи различно и не позволявайте да ви отклоняват от целта. Денят се свързва с кармата на рода. Не повтаряйте стари грешки и не правете никакъв избор. Добре е да се заемете с благоустройството на дома и офиса. Намерете време за активен отдих или идейност с по-голямо физическо натоварване. 19-и е ден с тежко излъчване. Смирете амбицията. Задушница е. На 20-и Юпитер тръгва ретроградно, време е да разширите сферата си на влияние и да затвърдите старите юридически връзки. На 21-22-и бъдете внимателни. Не рискувайте. 23-и носи преобразяване и редактиране на мисли и желания. 24-и дава възможност да се внедрите в подходяща за вас група или среда. Земята е най-далече от своя енергиен център Слънцето, така че изкушенита са в апогея си и ще ни е трудно да им устоим. Съветът е да се приобщите към определена грепа и екип, в които да се чувствате защитени. Семейството се обединява в защита на общите интереси. Добре е да се провеждат събрания, срещи на екипа и на родата.25-и отваря големи апетити.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 19-ти правим помен и си спомняме за близките, които ни отне кризата. Нищо амбициозно да не се започва. Бъдете скромни, не парадирайте с нищо и не се оплаквайте от живота си. Деловите срещи отложете за следобед. Не се обвързвайте с никого, независимо изгодните предложения и покани. Днес е добре да останете където сте и да не си позволявате емоционални изблици. На 19-и важното отложете за следобед. Задушница е. От 20-и Юпитер тръгва ретроградно и след 28 юли вече ще ви стимулира в юридически и учебен план. На 21-и Слънцето напуска вашия знак и ви лишава от едно покровителство. От 22-и Меркурий тръгва директно и отваря вратата пред новите ни инициативи. На 23-24-и ще се сбъскате с агресивна конкуренция. Родените в третата декада са на прага на тежко предизвикателство. Ден на тръбача, който свири за сбор. Идете там, където знате, че имате лоялни партньори и фенове. Не си позволявайте да влизате в конкурентна среда. Със сигурност ще ви изтикат от хранилката и поилката. Обединете сили и ресурси до 25-и.

Рак 22 юни – 21 юли

Събота е тежък и проблемен особено за родените във втората декада. Правим помен за починалите. Не се занимавайте с делови въпроси, работата да почака. Не позволявайте да ви притесняват странични хора. Не вдигайте телефона на досадниците. Може да се излъжете в преценката си и да позволите на някой да ви въздейства и отклонява от предварително уточнената програма. През уикенда Луна и Плутон сключват тежки аспекти с Венера от вашия знак. Не изневерявайте. На 21-и в 03ч. 33 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Рак. 22-и ви носи нужното финансиране и чаканото юридическо покровителство. На 23-и полезните мисли и вещества прекрасно се усвояват. На прага сте на важно обвързване. На 24-и сключете нови договори. 25-и е рисков и опасен. Може да направите грешен ход не само в работата, но и в любовта. До вечерта Луна и Плутон ще застанат в опозиция на Венера от вашия знак. Ще ви изиграят лоша шега любовните връзки, особено по естеството на работата и бизнес интересите ви. Очертава се компроматна война, не давайте поводи за ревност. Смирете страсти и амбиции, останете си у дома.

Лъв 22 юли – 22 август

Правим всичко, което носи успокоение и балсам за душите ни, спомняме си и почитаме починалите близки. Възможно е да получите неприятни вести. Приемайте всичко без влагане на излишни емоции и страсти. Досегът със земята зарежда. Посетете места, които са извор на духовна сила. Добре е да се спазват традициите. Не започвайте амбициозни начинания и нови дейности. На 19-и не променяйте плановете си и не се намесвайте в живота на другите. Нищо ново да не се започва. 20-и е свързан с духовната и физическа свобода. Символ е фонтанът от преливаща енергия. Идете на зареждащи места. От 21-и с навлизането на Слънцето в Рак навлизате в сатурнова дупка. 22-и активизира бизнеса. На 23-24-и заставате на старта. 25-и е конфликтен. Агресията е повсеместна. Не очаквайте подкрепа или прошка и сами няма да простите и ще си вземете своето на всяка цена. Ден на краткотрайно удоволствие в любовта, което ще бъде последвано от дълги дни на разочарования. Агресията е повсеместна. Не очаквайте подкрепа или прошка и сами няма да простите и ще си вземете своето на всяка цена. Ден на краткотрайно удоволствие в любовта.

Дева 23 август – 22 септември

Нужно е смирение, а не амбициозни начинания и работа до полуда. Ако усетите някаква тежест в гърдите, значи е време да се заемете с по-духовни начинания. Простете на някой, който ви е обидил и опитайте да разберете другата гледна точка. Бъдете скромни, намалете претенциите. Дано и тези, които са свикнали за всичко да опират до вас намалят изискванията си. 19-и е ден за смирение и почит към починалите. От 20-и Юпитер тръгва ретроградно и след 28 юли вече няма да ви гледа в опозиция. Ще решите спорните проблеми. На 21-и постигате важна цел. 22-и завърта колелото от възможности, намирате спонсори. 23-и идва с ценни срещи и запознанства. На 24-и се ориентирайте към престижен екип. Родените в третата декада може да изпаднат в доброволна или принудителна изолация. На 25-и действате безкомпромисно и така ви отговарят. Не очаквайте копромис от страна на конкуренцията, а и вие няма да направите такъв. Змеят на желанията изцяло ви е обзел, мислите ви се въртят около амбициите за пари, власт и доминиране в партньорските връзки.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота се изисква смирение и дистанциране от прекалено активни и амбициозни задачи и дейности. Правим помен за починалите си близки. Сега е момента да се изпълняват даданите в миналото обещания и да се действа в името и за благото на семейството. Контролирайте емоциите, не отивайте в крайности и запазете неутралитет, ако някой се опитва да ви вкара в конфликти. На 19-20-и Луната е във вашия знак в конфликтни аспекти с Венера и Плутон. Мислете повече за близките и за нуждите на дома. От 21-и и Слънцето ще ви облъчва негативно от Рак. Насъбират се проблеми, които изискват бързото си решение. На 22-и колкото дадете толкова ще получите. 23-и е ден за промяна в подхода и визията. На 24-и сключете нов договор. На 25-и ви чакат проблеми. Никой на никого няма да направи компромис и няма да даде предимство на пътя и в работата. Интересите ви ще се сблъскат челно с тези на силни противници. Преди да вземете меча, подсигурете се с надежден щит и с хора, които биха работили за личната ви кауза и интереси. Скандалите са лош знак и обещават задълбочаване на проблемите в бъдеще.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На Задушница ограничете контактите и не се занимавайте с отговорни и важни дела. Мисълта ни е насочена към миналите спомени на връзката с тези, които вече не са до нас. Следобед е добре за работа със земята. Може да купите и домашен любимец, особено ако се нуждаете от заместител на преживените загуби. Денят е зареден със силна духовна енергия. На свято място ще презаредите. 19-и е ден за помен и спомен. 20-и се свързва с фундамента. Постарайте се да заемете здрава база и позиция. Луната навлиза във вашия знак и сключва перфектни аспекти с Юпитер и Слънце. 21-и дава възможност да изкачите предния връх в кариерата. От 22-и бизнесът се събужда, Меркурий тръгва директно. Всеки трябва да намери своята група по интереси на 23-24-и. 25-и е агресивен. Ще ви нападат от няколко страни, а и вие няма да се оставите и ще нападнете тези, които ви мътят водата. В този ден се активизира вътрешния змей във всеки от нас. Край с вечните компромиси. Никой не търпи намеси. Склонни сте да си превишавате правата. Връзките се рушат.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Коригирайте подхода, смирете амбицията и контролирайте самочувствието. Може би в нещо бъркате или не сте достатъчно осведомени, затова не настоявайте на своето. Задушница е, не планирайте делови разговори и преговори. Този ден изисква да се смирим, да се помирим с близки и роднини и да погледнем света от различна гледна точка. Простете на някой, който ви е обидил. 19-и носи тревога, налягат ви мрачни мисли. На 20-и разширявате базата, познанствата и сферите си на влияние. От 21-и Слънцето вече няма да ви гледа в опозиция. Ще се уредят проблемите със закона. От 22-и Меркурий тръгва в директна посока. Стартирайте нови иницативи. От 23-и започват генерални промени. Луната навлиза в Стрелец. Планирайте пътувания в следващите два дни. Вероятно е да се кажат и направят неща, за които после ще се съжалява. Увеличете самоконтрола. Един скандал може да ви разболее или да ви раздели задълго. На прага сте на изкушения, на които трудно ще устоите. Разваляте диети, изневерявате, проваляте стари връзки.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените във втората декада са в трудна и рискова позиция. Задушница е, ден за помен. Не се препоръчват активни мероприятия и амбициозни начинания. Всичко може да потъне в прахта на забравата и да ви вкара в преразход. Смирете претенциите и очакванията. Може да получите неприятни вести и да се наложи да платите чужди сметки. Контролирайте гнева и емоциите. Очертава се тежък уикенд. Не си създавайте допълнителна работа. Ще възникнат проблеми и за всичко ще ви трябват повече усилия. От 21-и Слънцето ще ви гледа в опозиция. Хора на силни позиции ще застрашават вашите. 22-и отпушва личната инициатива. Меркурий тръгва директно. 23-и е ден на преобразяването. На 24-и влезте в нов екип. Луната навлиза в Козирог и застава в опозиция на Слънцето. На 25-и не спорете не се карайте с никого. Никой няма да ви направи услуга само заради красивите ви очи. Всеки си прави сметка, движи си задкулисно нещата и не е склонен да се съобразява с правилата и с дадените преди обещания. Може да ви спретнат компромат.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Мислите ни се насочват към тези, които сме обичали, но вече не са сред нас. Всичко предприето с голяма амбиция ще пропадне. Останете на саме със себе си. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Контролирайте емоционалните си състояния. Ще бъде за добро, ако подновите загубените във времете стари родови и семейни връзки. Ледовете се топят. 19-и ден на смирение и приемане нащата такива каквито са. 20-и е ден на фонтана, свързва се с личната ни самостоятелност и с правото ни на личен избор. 21-и е рисков особено за родените в първата декада. На 22-и не бързайте с новите инициативи, независимо че Меркурий тръгва в директна посока. 23-и променя правилата. 24-и ни събира в екип. Денят е благоприятен за старт на нови инициативи и за подписване на нови договори. На 25-и не позволявайте намеси. Ден на краткотрайните удоволствия, след които ще последват дълги дни на самота и изолация. Не повтаряйте старите грешки. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Изкушенията ще са на всяка крачка, увеличете самоконтрола и останете в приятелска среда.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на смирение и помен. Не започвайте нови и амбициозни начинания. Бъдете скромни. Не провокирайте околните и сами не отговаряйте на провокации. Денят ни насочва към една по-духовна нагласа позволяваща да се помирим с близки и приятели и да оставим в миналото старите вражди. Контролирайте емоции и чувства, не си позволявайте да излезете от релси. Знаменателна седмица, в която и двете управляващи Рибите планети Юпитер и Нептун тръгват в ретроградна посока на 20-и и 25-и. Време е да приключите водени дела и да реализирате отдавна гонените цели и мечти. От 21-и и Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от Рака, а от 22-и Меркурий ще тръгне в директна посока, така че задействайте се максимало бързо и адекватно. От различни страни днес ще се усеща натиск. Символ на деня е змеят на желанията, който ще обърка не една съдба и ще разуши не едно щастие. Може да изживеете нещо вълнуващо и магично, но след това дълго ще си плащате за удоволствията. Нептун от Риби тръгва ретроградно и събужда старите илюзии.