0

Овен 21 март – 20 април

На 26-и ще влизате в спорове и за най-дребното нещо. Бъдете тактични и дипломатични, не отивайте в крайности в приказките. Нищо важно да не се предприема, особено ако не сте постигнали съгласие в семеен и приятелски план. На 27-и за родените в третата декада напрежението е голямо. Бъдете внимателни, смирете агресията и не планирайте участия в екстремни спортове и начинания. На 28-и ще се правят тайни връзки и сдружения, ще се действа задкулисно и ще се нарушават някои важни финансови закони. Бъдете внимателни, особено ако подготвяте сделка с имот. На 1-и нищо важно и отговорно за бъдещето да не се предприема. Както и да постъпите ще съжалявате и ще попаднете в неприятни, рискови и ограбващи парите и чувствата ви положения. На 2-и ще имат късмет тези, които не афишират проектите и работата, която вършат. На 3-и се доверете на усещанията, с които ще се събудите. Идете на среща с тези, които неустоимо ви привличат и бягайте от контакти с хора, към които усещате някаква неприязън. На 4-и не бива да сте пасивни, но и прекалената активност преминаваща в агресия е вредна.

Телец 21 април – 20 май

На 26-и се препоръчват двустранни разговори и преговори. Всичко може да се подреди във ваша полза и интерес. На 27-и вървите на среща с любовта. Всичко ще тръгне по вода, ще донесе максимални ползи и предимства, независимо от положението, в което се намирате. На 28-и родените в първата декада ще сбъркат, ако играят хазартно точно днес. Нищо важно за работата, за бизнеса и бъдещите ви семейни инициативи да не се споделя и афишира в социалните мрежи. 1-и е един от рисковите дни в месеца за родените във втората декада. Ще се играе нечестно и задкулисно. Ще спечелят тези, които разполагат с поверителна информация. На 2-и сме оставени на личния ни избор. Планирайте, сондирайте мнения, но нищо важно не започвайте. На 3-и точният съвпад на Венера, Марс и Плутон в Козирог ще ви презареди енергийно. Като се добавят и брилянтните аспекти от знака на Рибите може да постигнете напредък във всяка ситуация и да уговорите важни поръчки, проекти и начинания. На 4-и не оставайте в пасивно очакване, атакувайте места и позиции, които смятате, че по право и закон ви се полагат.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 26-и не провокирайте конфликти и не влизайте в спорове. Днес е важно да бъдете избирателни във връзките. Ограничете контактите в социалните мрежи. На 27-и ще се намери изход и от най-трудните и зациклени положения. Ден на реката от възможности. Добре е да се работи в екип, да се търсят нови партньори и спонсори. 28-и е благоприятен за нови начинания и за уреждане на имотни и наследствени дела, за покупко-продажби и наемни отношения. На 1-и родените около 1-5 юни са на прага на грешен избор. Както и да постъпите ще сбъркате, ще засегнете нечии интереси и ще влезете в излишни разправии и конфликти. На 2-и не може на никого да се сърдим. Ден на личния ни избор, в който нито доброто ще ни помогне, нито злото ще ни навреди. На 3-и се доверете на интуицията и ако тя ви казва да не споделяте свои и чужди тайни и информации, затворете си устата. За 4-и не се препоръчва пасивност и изчакване, а активни действия в посока на личните ви интереси, цели и намерения. Активизирайте се, включете се в играта, поставете условията си и ако се налага се дръжте ултимативно.

Рак 22 юни – 21 юли

За родените около 15 юли през уикенда ще действа пръстът на съдбата. Ще се случват събития, които коренно може да променят живота ви. 26-и е ден с объркващи сигнали и проблеми във връзките. Внимавайте с изневерите. На 27-и се късат бентовете в отношенията. Ще ви се предложат нови варианти за работа и съвместен живот. Време е да се поставят и приемат условия и ултиматуми. 28-и е ден на тайни споразумения и на срещи, които ще помогнат да се реши спорен делови и имотен казус. Стартирайте нови начинания. На 1-и едно си мислиш, а друго става. Вероятни са намеси и провокации. Ден на фалшивите и вредни връзки. На 2-и родените около 5 юли може да направят самостоятелен ход, който ще им донесе късмет и успехи в бъдеще. Ден за прошка и покаяние, за внимателен анализ на изминалия път и на личните връзки. На 3-и интуицията ви работи на пълен капацитет. Каквото ви хрумне ще е особено важно и полезно за вас и за бъдещето ви. На 4-и родените в първата декада ще бъдат поставени на тясно, ще се наложи да направят рисков ход, без да имат защити или уверение за подкрепа.

Лъв 22 юли – 22 август

26-и е ден на разнобой в мнения и позиции. Дистанцирайте се от приятелски и роднински спорове. 27-и отпушва бентовете в отношенията, но и наводнения са вероятни. Символ е реката от възможности. На 28-и е добре да насочим погледите си към материалните неща, да обезпечим семейството и децата с жилище. Преговаряйте по наследствени и имотни делби с роднините. На 1-и по всички направления на живота, работата и връзките може да „сгазите лука”, да направите прибързан и рисков ход, с който да си навлечете проблеми. Въздържайте се от всякакви инициативи и бъдете дискретни. На 2-и всеки на своето ниво може да постъпи по шекспировски, както му се харесва. Сега е моментът да се връщат дългове. 3-и е вдъхновен и творчески ден. Доверете се на интуитивните си усещания. Дочутото от тук и от там, комбинирано с личните ви предчувствия и предположения може да помогнат да спечелите и още в следващите дни да извлечете ползи от водените преговори. 4-и е свързан с дрънкането на оръжия. Ако не нападнеш ще те нападнат. Предстоят тежки разговори, в които пасивният ще претърпи поражение.

Дева 23 август – 22 септември

На 26-и може да изкарате пари като консултант и да намерите подходяща странична работа. Родените в третата декада ще имат късмет във връзките в неделния ден. 27-и е един от най-успешните ви дни в месеца както за любов и предложения, така и за работа и лични споразумения. Родените в третата декада са в по-силна позиция. На 28-и може да уредите нужното ви жилище или терен, на който да живеете или да развивате нови дейности. Всичко, което свършите сами ще ви донесе пари и предимства. На 1-и предстои едно от най-тежките новолуния за вас през тази година. Ще се окаже губеща и най-перфектната сделка. Въздържайте се от инициативи и не коментирайте намеренията си. На 2-и е време за разчистване на сметки, отношения и позиции. Сложете в ред личните и делови връзки, върнете дълг и не правете нов. На 3-и родените в третата декада лесно попадат в капани на страстта. Очертават се любовни връзки поместоработа. На 4-и е желателно да се натоварите интензивно и да позволите на натрупаната вътрешна енергия и потенциал да се излеят в дейности, които ще ви донесат облаги и предимства.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 26-и не замествайте колега и не се включвайте в разправиите на другите. Всяко удоволствие ще се заплаща. 27-и е ден на запознанства, на любовни авантюри и предложения за брак. Излиза се от установените рамки и връзките се подлагат на изпитание. На 28-и ще имате късмет при сделки и покупки на недвижима собственост. Ден на откровение за правилната посока. Всичко предприето ще ви вкарва в релси и ще помага да подредите семейния си и професионален живот. На 1-и печелят тези, които се доберат до поверителна информация, която ще им осигури предимства. Не споделяйте нищо в социалните мрежи. На 2-и символ на деня е златният лебед. Ден за любов и покаяние. Имате възможност да се измъкнете от ограниченията, на които сте били подложени и да бъдете с любимите си хора. На 3-и професионалните ви интереси ще бъдат болезнено засегнати, особено ако сте ги съчетали с любовния си живот. Предстоят болезнени разкрития, които може да се отразят и на здравето ви. На 4-и навлизате в труден тридневен период. Време е да се опълчите срещу тези, които ви мътят водата и пречат на дейността ви.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

През уикенда Луна, Марс и Венера са в съвпад с вашата управляваща планета Плутон. Надига се огромен личен и обществен потенциал, който до 4-и ще избие в активни действия. На 26-и може да се излъжете във възможностите си или в тези на някой, на когото се предоверите. Позволете си съответните разходи за срещи и консултации. 27-и е един благословен ден, в който тенденцията е всеки проблем да намери разрешението си. На 28-и се препоръчват само конфеденциални срещи и разговори. Пазете си тайните и данните. 1-и е един от рисковите дни за родените около 5-15 ноември. В хороскопа ви действа кармичен кръст. Каквото загубите трудно ще възстановите. На 2-и нито злото вреди, нито доброто помага така, както го очакваме. Сега е моментът да се върнат старите дългове, да се уредят отношения, които ви пречат да спите спокойно. На 3-и си кажете, че прекратявате с вреден навик. Вслушвайте се в сигналите на тялото и душата. На 4-и са вероятни крути мерки на всички нива в живота ни. Ще се поставят ултиматуми в териториален и финансов план и в личните връзки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 26-и конфликтите са неизбежни. Не е препоръчително да участвате в спорове, да действате екипно и да влизате в нови групи по интереси. 27-и е ден на реката, която събира силата си от различни извори и потоци. Време е за преговори. Някой може и да се ожени, а друг да замине и да се ориентира към нова посока за работа и живот. 28-и е добър за приключване на дейности и възложени проекти. Финализирайте и сделка с недвижим имот. Започнатото на 1-и ще тръгне накриво, ще ви постави в нежелани и вредни зависимости и ще източи банковата ви сметка. Днес и утре нищо важно да не се предприема, особено ако смятате да разчитате и да се опрете на него в бъдеще. 2-и е ден с равно количество добро и зло. Разчистете си пътя. Махнете препъни-камъните от градината на личния ви интерес. На 3-и няма да послушате интуицията си и ще сбъркате. Ако реагирате в движение ще извлечете ползи. 4-и е ден на активни и настъпателни действия. Не се препоръчва пасивност. Поставете условията си, сключете нови договори и не отстъпвайте от позицията си при водените преговори.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 26-и е добре да ограничите контактите, да работите самостоятелно и със свои средства. Не се включвайте в общия хор на недоволството и интригите. На 27-и тенденцията е всичко при вас да тръгне по вода, да се оправи, да ви донесе придобивки и късмет. Ден за среща с любовта, за признания и изповеди, за обвързване и брак. 28-и е ден с хармонична енергетика, която действа на човека пречистващо и вдъхновяващо. Може да се раздели неделимото преди и всеки да остане доволен. Купете жилище или имот. На 1-и лесно се попада в измамни и губещи положения. Не се доверявайте на всеки. Задкулисието дърпа конците. На 2-и ще постигнете много и ще разрешите въпрос, който ви мъчи отдавна. Разчитайте на себе си. На 3-и е препоръчително да се избягват бурните емоции и да не се влиза в конфликти. Не търсете съвети, подсъзнанието ви дава верните сигнали. На 4-и родените в първата декада са на прага на проблемен и рисков ход. Не се опълчвайте срещу всичко и всички. Очертават се съюзи против вашата работа и кандидатура. Може да настроите група хора срещу себе си с прибързани изказвания.

Водолей 21 януари – 19 февруари

26-и е ден на грижи и безпокойство, което идва от неподредените отношения на околните. Но на 27-и късметът и любовта ще ви следват, получавате предложения и може да се обвържете щастливо. В този ден може да разплете гордиевия възел на проблемните ви връзки. На 28-и каквото си подложиш - на това ще седнеш или ще се излегнеш в бъдеще. Вложете пари и усилия в недвижим имот. На 1-и влизат в сила тайни споразумения, които ще оставят трайна следа в живота ви. Не се включвайте в чужди инициативи, въпреки изгодните на пръв поглед предложения. Останете с доказаните във времето партньори. На 2-и новолунието в Риби е съпроводено и с точен съвпад на Меркурий и Сатурн във Водолей, а той хваща бизнеса за гърлото. Не правете големи компромиси, независимо налагащите се реформи. На 3-и не обсъждайте намеренията си с другите. Интуицията ще ви извади от всяко затруднително положение. На 4-и Луната навлиза в борбения Овен и слага край на изчаквателната политика. Ако не нападнете ще ви атакуват и нападнат, ще се опитат да ви елиминират и засегнат на болното място.

Риби 20 февруари – 20 март

26-и е ден за скандали, а 27-и за любов. Оставете чувствата да ви водят. На 26-и всеки дърпа чергата към себе си и не е склонен на компромиси. Не участвайте в спорове и провокиращи разговори. На 27-и е моментът да се действа екипно, да се обединят ресурси и интереси в името на важна цел. Интуицията ви работи на пълен капацитет. На 28-и изискването е да не се играе хазартно и да не се влиза в дългове. Не отлагайте важните преговори за утре. Този ден ви носи сила и предимства. На 1-и предприетото с голяма амбиция ще зацикли и ще ви вкара в преразход на средства. Не участвайте в съмнителни борсови начинания. Не се обвързвайте. На 2-и направете това, което смятате за правилно, което е част от личните ви виждания за света. На 3-и оставете разумната преценка за друг път. Действайте импулсивно и се доверете на инстинктите, които винаги ви помагат в труден момент. Най-голямото умение на Рибите е да се „изхлузват” когато стане напечено. На 4-и големите колела се задвижват, а малките направо ще изхвръкнат от бързане. Ако не атакуваш, ще те атакуват и подчинят на воля си.