0

Нов период, нов късмет. Вижте съветите на Неда Иванова, която предоставя пълния хороско за зодиака за дните от 19 до 25 март. Това ще ви помогне да вземете правилните решения. 

Овен 21 март – 20 април

19-и носи конфликт в личните връзки. Внимавайте с алкохола. Отложете пътуване, ако близките ви имат нужда от вас или не сте уточнили намеренията и позициите си. На 20-и в 15 ч. и 35 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Овен. Очертават се кризи на различни нива в работата и в живота. Отложете за следващите дни важните срещи, особено тези от делови характер, на които се очаква да вземете решение за преминаване на нова работа или за преместване в нова среда. На 21-ви ограничете контактите в мрежата и не взимайте важни решения. На 22-ри ще постигнете важна цел, а на 23-ти подпишете нови договори. Не може после да се отметнете и отречете. 24-ти е ден на тайното знание. Печелят тези, които са добре информирани. 25-и ви вкарва в рискова тридневна програма. Намалете темпото, изчакайте. Постарайте се да овладеете в зародиш всеки негативен импулс, който може да ви скара с половинката или с колеги и шефове. Очертават се конфликти в партньорските връзки, от които страдат децата и работата ви. Засилва се тенденцията към скандали и авантюристично поведение.

 

Телец 21 април – 20 май

19-и е благоприятен ден за годежи и сключване на брак. Точно в този момент Венера е в конфликт с Уран от вашия знак, а този аспект може да докара обрати във връзките и взимане на неочаквани за всички решения. 20-и е ден на преобразяването. Време е да представите новата си позиция и визия. На 21-ви може да попаднете в критична и кризисна ситуация. Ограничете връзките в социалните мрежи. Аспектът отпушва личната ни инициатива и дава възможност да се стартират нови фирмени проекти. Ако на 22-ри се разпилеете в много дейности, нищо няма да свършите качествено. Не се отклонявайте от целите, които сте набелязали. Някой ви предлага нещо примамливо, което може да се окаже клопка и да ви коства загуба на влияние, пари и време.  23-ти носи късмет и победа. Влиянието ви се засилва, но и враговете са предизвикани и готови за бой. 24-ти е ден за учене. Създайте свой екип за работа и тренировки. Бъдете дипломатични. На 25-и бъдете безкомпромисни. В момента разполагате с нужните механизми и средства за постигане на замислите си независимо опозицията срещу вашите намерения. 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

19-и е ден за нови начинания, чакайте вести и предложения, които ще носят подкрепа и облаги. Дозирайте алкохола и във всеки момент си давайте сметка за последиците. На 20-и виждате някого в нова светлина, отношенията се променят. За родените в третата декада денят носи промени във връзките и личностно преобразяване. На 21-ви ограничете контактите и не споделяйте нищо. Ден на мрежата, на опитите за влизане в чужди сметки и дейности и оказване на влияние при подписване на новите договори. На 22-ри не влизайте в чуждите игри, вършете си своята работа. На 23-ти бизнесът се отпушва, идват идеи и предложения. Ще се наложи да влезете в конфликт, да развалите едно съдружие и да организирате друго. Очертават се и проблеми със стомаха. Внимавайте с храната. 24-ти е ден за самоподготовка. Реагирайте адекватно, проучете всеки важен за бизнеса и личните ви отношенията детайл. На 25-и апетитите са огромни. Отложете старта на новата програма от дейности. Контролирайте гнева. В този ден апетитите са огромни, тълпата е неуправляема, не се препоръчва участия в демонстрации на сила и възможности.

 

Рак 22 юни – 21 юли

19-и е ден на прекаляване и предозиране във всичко. Не е време за изневери. Контролирайте емоциите, не отивайте в крайности и внимавайте с алкохола. От 20-и Слънцето ще ви гледа в конфликтен аспект от Овена, плащате си за стари грешки. Девизът на този ден е „каквото повикало, такова се и обадило”. На 21-ви привлечете нужните ви хора и скрепете съюза с обвързващи договори. Имате шанс да уловите в мрежата на амбициите си хора, които в бъдеще ще ви правят услуги. На 22-ри късметът работи за родените в третата декада. Вечерта ще сънувате пророчески сън. Не се отказвайте и до вечерта ще постигнете поне една победа. На 23-ти реализирате полуготовата продукция. Може да сключите перспективни и успешни договори. Реализирайте всичко, което ви хрумне. Дайте клетва за вярност. 24-ти носи предложения. Покрийте нужните нормативи и се приобщете към нова група по интереси. Търсете допълнителна информация и ще попълните пъзела. 25-и е рисков. Лесно може да влезете в разправии и конфликти с колеги и работодатели и да вземете прибързани решения.

 

Лъв 22 юли – 22 август

19-и носи проблеми в любовта и връзките. Лесно се изпада в еуфорични състояния. И лъжата и истината ще се окажат във виното. Дозирайте внимателно лекарствата и алкохола. 20-и ви връща самоувереността. С навлизането на Слънцето в Овен огнените знаци ще получат лично вдъхновение и сила и по-лесно ще се справят с проблемите си. Предстоят ви тежки битки. На 21-ви правите важен избор, отделяте се по всички линии от хора, които ви вредят. На ход са нови фирмени съглашения и възможности за подписване на нови договори, осигуряващи стабилност. На 22-ри не взимайте участие в конфликти и не заставайте между двама, които се карат. На едно място ще се почувствате победители, но на друго може да загубите и да се откажете от играта. Страдат приятелските ви връзки, но бизнесът потръгва. 23-24-ти ви дават нужните права, сила и шансове да подпишете изгодни договори. Ще извлечете ползи и пари от преговорите, които ще водите. Може да откриете слабите си места и да направите силен ход. Изучавайте всичко добросъвестно. На 25-и показвате лъвските си апетити и амбиции.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 19-и е важно да не губите чувството си за мярка. Изкусителката Венера е в квадратура с Уран, а този аспект може мигновено да скара или да помири две влюбени сърца. 20-и е ден на илюзии и инстинкти, истината е някъде по средата. Виждате и околните в друга светлина, усещате кой ви обича, кой ви лъже и кой вече ви е обърнал гръб. Не се сърдете на никого. 21-ви залага опасни капани на пътя ви. Всичко да се проверява. Ще се прилагат и нови тактики за печелене на клиенти и последователи. 22-ри ви води към целта, не се отказвайте по средата на пътя. Ще преодолеете преградите и ще се измъкнете от неудобна ситуация. На 23-ти работете и за чуждите интереси, ако искате да постигнете своите. Всичко е навързано. В този ден е трудно да оцениш кое колко струва и какво ще ти коства, ако го купиш или внедриш в работата си. 24-ти носи успех на добре информираните. Всичко, което научите и усвоите в този ден, дълго ще ви служи и може да стане база, на която ще се развивате в бъдеще. 25-и е конфликтен. Може да бъдете използвани като оръдие на чужди интереси. Добре е да се спазва диета, да се ограничават не само вредните връзки, но и храни.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

По възможност на 19-и си останете у дома и не контактувайте с много хора, за да си спестите загуби и разочарования. Тенденцията е към лъжи и изневери. Взаимно си мътим водата и после се чудим защо сме нещастни и самотни. Стойте далече от ласкатели и не повтаряйте старите грешки. 20-и е успешен и творчески. Не се съмнявайте, че ще се справите с всеки проблем. Нещо вътре във вас подсказва, че сте на прав път и вървите към точното място и точните хора. Не се отклонявайте. На 21-ви вървите към изгодни договори и покупко-продажби. Ще се появи купувач за нещата, които предлагате, и сами ще намерите нещо отдавна търсено и желано. На 22-ри е добре да започнете нов информационен курс, да опресните езикови или технически знания и да си намерите ученици, които да обучавате. 23-ти е рисков. Едно пътуване може да се провали или да донесе повече проблеми, отколкото ползи. И сексът не е на ниво. На 24-ти се решавате на революционни промени, а на 25-и приключвате губеща връзка. Довършете обещаните проекти, предайте приключените задачи на шефовете и помогнете на близък да се справи с проблемите си.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

19-и освобождава натрупания потенциал. Не отивайте в крайности с опиянението, дозирайте страстите. На 20-и всичко изглежда различно и изисква различен подход. Сменяте подхода и визията си с намерението да сложите в ред ситуацията и да си върнете предимствата. На 21-ви Луната от вашия знак сключва двойнствени аспекти. Попадате в собствените си капани. Не уреждайте имотни сделки и не влизайте в казиното. 22-ри идва с придобивки. От особено значение е да се концентрирате върху точно определена цел и чак като я постигнете да мислите и работите за нещо друго. На 23-ти може да сключите изгодни договори. Подхождайте принципно и без заобикалки. Не лъжете, за да не затънете в подвижните пясъци на двойнствените отношения. Бъдете изрядни към изискванията на закона и той ще ви защитава. 24-ти носи късмет, ако сте си научили урока. Ако си спестите труда, ще сбъркате и ще ви изпреварят. 25-и изостря апетитите. Приключете започнатото преди и ще реализирате ползи. Неблагоприятно за оперативни намеси по отношение на стави и костната система.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

19-и е ден на болезнени намеси в любовните отношения. Венера е в квадратура с Уран. Нещо особено ще се случи и ще ви приближи до благоприятните за вас партньори за работа или живот. Оглеждайте се, те крачат до вас. 20-и внася студенина и определя границите, които не бива да преминавате, за да има мир и любов. Едно артистично преобразяване ще привлече погледите и ще стопли сърцата. На 21-ви залагаме капани, но не е изключено да попаднем в своите. Не лъжете. На 22-ри лесно постигате целите си. Сега е моментът да се опита нов подход, да се въведат нови правила и мерки там, където нещата вече излизат от контрол. Всеки ще си научи урока, дори и по болезнен начин. 23-ти е благоприятен за преговори и подписване на договори. С успех пласирате и полуготовата си продукция. Родените в първата декада ще направят силен ход, а родените в третата ще трябва да се преборят с условностите на закони и разпоредби. На 24-ти попадате на точното място. Така бързо ще се преориентирате и ще спечелите от нечия неадекватна реакция. 25-и повишава риска. Не се поддавайте на провокации и съблазни.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 19-и идват съобщения, променящи плана.  Бъдете готови да направите завой в нова посока. Приемайте случващото се, но не отивайте в крайности. Ограничете алкохола. От 20-и Слънцето ще ви гледа в опозиция от Овен, противопоставят се интереси и позиции. Ще се случват събития, които издигат стени и провокират отношенията в семеен и роднински план. На 21-ви не се обвързвайте с никого независимо изгодните оферти. Не си определяйте първа среща и не взимайте окончателни решения. 22-23-ти ви вкарват в нова среда и бизнес отношения. Само не се възгордявайте, защото за един миг може да изгубите предимствата си. Проблемът идва от трета страна, която претендира за паралелно участие и се опитва да стопира съвместните ви усилия и начинания. 24-ти дава предимства на хора с достъп до актуална информация. Може да се намери лек за всяка болка. Препоръчва се растителна храна. 25-и залага конфликти. Ще се наложат някои ограничения, за да се овладее положението у дома. Не приемайте да замествате колега. Някой се измъква от отговорност, а друг обвинява близките за грешките си.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

19-и идва за някого с предложение за брак, а друг къса окончателно. Възможни са всякакви ексцентрични прояви в леглото и по време на брачни церемонии. 20-и сваля маските и показва истинското ни лице. Всеки получава своите награди. И времето наоколо ще е синхронно със ставащото в сърцето и душата. На 21-ви ограничете контактите, не започвайте нищо важно. На 22-ри лесно се отдава енергия, пазете си силите. Съветът е да не се разпилявате, да не започвате много неща наведнъж и да не обещавате нищо, което може да ви вкара в проблеми и дългове. 23-ти носи победи, подпишете нов договор, влезте в нова среда. Движени сте от някакво особено вдъхновение и сила, които ще ви помогнат да избегнете капаните. 24-ти е ден за презареждане, учене и проучване. Сега е моментът да влезете в подходящата среда, в която ще се чувствате на мястото си, оценени, обичани и желани партньори. 25-и променя правилата. Време е да изорете нивата на собствения си интерес, да премахнете плевелите и още утре да посеете семената на новата реколта.

 

Риби 20 февруари – 20 март

19-и носи екстремни емоционални и любовни състояния. 20-и попарва някои илюзии. Слънцето напуска вашия знак, преминавайки през градусите на обсебването. На 21-ви сме във властта на сладки изкушения. Меркурий е в точен съвпад с Юпитер във вашия знак, а това е перфектният аспект за създаване на нови фирми и финансови съдружия, за регистрации на дейности, за вадене на патенти и разрешителни за работа. 22-ри е успешен ден, ако се правят компромиси. Сключвате нови договори и получавате повече права на достъп. Ще са нужни компромиси, ще се сключват обезпечаващи договори, но някой може да загуби личната си самостоятелност и да остане на втори план в бизнеса. На 23-ти може да продадете нещо, което в бъдеще ще ви потрябва. Ден на рекорди и антирекорди. 24-ти е ден на тайното знание. От значение е да запазите не само неутралитет, но и да не разгласявате свои и чужди тайни и дела. 25-и е рисков и размирен. Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите и не планирайте оперативни намеси по отношение на стави и кости. Не ходете по митинги, тълпата е неуправляема