0

Л юбовник на убитата Евгения Чорбанова разкри, че е бил с нея ден преди да бъде ликвидирана от съпруга си. Пред Софийския градски съд Габриел Димитров призна, че е имал авантюра през лятото на 2021 г. с Евгения на къмпинг „Градина“.

Въпреки, че Габриел се оженил на 11 септември 2021 г., той продължил да има паралелни отношения и с тръпката си от морето. Често общували в социалните мрежи, продължили да се срещат в София.

Ден преди Евгения да изчезне, Габриел свидетелства, че двамата са се срещали в хотел в ж.к „Горубляне“. Това станало на 12 октомври. Мъжът обясни още, че и двамата са били наясно, че отношенията им нямат бъдеще, а връзката им била чисто сексуална. "Това е безперспективна авантюра, много добре съм й обяснил нещата, ако съм имал сериозни намерения, нямаше да сключа брак", заяви Димитров в съда.

При една от срещите им приятелка на Евгения й казала, че забелязала колата на Орлин в района. Тогава са се породили съмнения, че законният й съпруг я следи.

33-годишната жена изчезна на 13 октомври 2021г, а месец по-късно бяха задържани по обвинение в убийство съпругът й Орлин Владимиров и баща му Пламен Владимиров.

„Не знам как човек 1,70 м висок влиза в куфар. Не са могли да я напъхат и са я смазали като животно“. Това заяви пред съда брат й Николай Чорбанов, който също даде показания.