0

М лад мъж от Бургас е задържан след дързък инцидент пред бургаски мол. С опасна маневра арогантният младеж е щял да прегази цяло семейство, а след това още по-нагло вади пистолет срещу бащата, съобщи МВР-Бургас.

По данни на полицията екшънът се е разиграл на 14 септември около 22.15 часа на паркинга пред мола в бургаския комплекс „Славейков“. 21-годишен бургазлия , водач на лек автомобил „Фолксваген Голф“, предприел опасна маневра застрашавайки живота и здравето на трима пешеходци – 32-годишна жена, съпругът й на 42 г. и малкото им дете.

След безумната маневра бащата и шофьорът се скарали. Водачът на „Фолксваген“-а нагло извадил пистолет и го насочил към опонента си, но впоследствие го прибрал.

Безотговорният мъж, който поставил под опасност живота на трима души, е задържан своевременно от полицията, а пистолетът, който се оказал газов, е иззет, съобщава говорителят на полицията Цветелина Рандева. Бургазлията е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни.

Задържан е с полицейска заповед за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.