2

Д вама млади мъже се самоубиха в рамките на 24 часа в Бургас, съобщи местният сайт "Флагман".

Днес следобед 25-годишният Валентин Д. скочи от терасата на жилището си на ул. "Уилям Гладстон" 57. Съседите му са шокирани - самоубийството е станало пред очите на десетки, тъй като в това време основната улица на ж. к. "Възраждане" е натоварена. Тялото на Валентин все още е на платното, покрито с найлон, а полицаи установяват детайли за последните му часове и какво го е накарало да предприеме тази крачка, пише изданието. Според съседи, майката на младия мъж е била в жилището, както при първия случай.

Той се е разиграл снощи, когато край на живота си сложи 24-годишният Едриян Найденов от бл. 60 в ж.к. "Меден рудник". Той се е самоубил след скок от 8-ия етаж. До фаталния завършек се е стигнало след голям семеен скандал.

Съседи разказаха, че още преди 18:00 ч. чули викове от апартамента му, които продължили с часове. Според очевидци се скарали синът Едриан и майка му Таня. Това не било нещо ново, тъй като и в предишни дни са се чували скандали. Снощи обаче напрежението ескалирало. Около 21 ч. майката решила да потърси закрила от полицията.

На място се отзовали три полицейски патрула от Четвърто РУ-Бургас. Синът се заключил в кухнята на гарсониерата и отказал да излезе.

Полицаите открили в апартамента Таня с разцепена глава. Още преди да направят каквото и да е било по задържането на Едриан, той отворил прозореца, скочил от 8-ия етаж и издъхнал на място.

Тялото му е откарано в бургаската морга. Предстои да се направи експертиза, за да се установи дали в кръвта на младия мъж има наличие на алкохол или наркотици.

Майката Таня и днес бе в шок. Тя е прегледана в болницата и освободена за домашно лечение. Цяла вечер е давала показания пред полицаите за случилото се. Оказа се, че това не е бил първия скандал със сина ѝ. "Утре ще го погребем. Светло му небе! Трагедията за всички е голяма", каза Таня пред "Флагман".

Преди около година и половина тя е загубила и съпруга си, който имал бизнес в сферата на животновъдството. Оставил като наследство солидна сума пари, с които тя и сина ѝ се изхранвали в последните месеци.