0

П енсионер е изправен пред затвор, след като стана ясно, че упоил жена си и е позволил на 72-ма непознати да я изнасилят.

71-годишният Доминик от френския град Авиньон е канил мъжете, с които се е запознал онлайн, да се гаврят съпругата му Жизел П., след като я упоявал с Лоразепам, който слагал в храната й, пише Daily Mail.

Доминик и Жизел са женени повече 50 години, което обаче не го е спряло не само да се гаври с жена си, но и да заснеме изнасилванията е заснел как мъжете я изнасилват, докато е в безсъзнание.

Процесът започна в Авиньон, след като Доминик беше арестуван в края на 2020 г. Полицията претърси телефона и компютъра му. На тях те откриха видеоклипове на насилието. Жизел нямала представа за изнасилванията, за които се твърди, че са се случвали почти десет години, докато полицията не й показала кадрите.

Бяха записани шокиращи 92 изнасилвания със списък от 72 насилници, който включва 51 души, които са идентифицирани. Заедно с Доминик са съдени 50 мъже на възраст между 26 и 74 години. 72-годишната Жизел не си спомня за малтретирането, което е претърпяла.