0

С тана ясно коя е простреляната жена в Русе от мъжа си. От прокуратурата и МВР стана ясно, че тя е била окована с белезници преди да бъде застреляна. Простреляната е откарана с линейка в болница, където е била оперирана по спешност.  Жената е в критично състояние, с огнестрелна рана в гърба, засегната е коремната област. Жената е оперирана по спешност и е настанена в интензивното хирургично отделение.  Търси се кръв за преливане на пострадалата. 

ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ: Стрелецът от Русе оковал фризьорката с белезници

По случая веднага започнало разследване и оглед на местопрестъплението. Оказало се, че жената се е свързала с майка си по телефона и е съобщила, че над нея е оказано насилие. Майката от своя страна сигнализирала на полицаите. 

Основният мотив за престъплението е ревност. Фризьорката има две непълнолетни деца от душманина си. В миналото тя не е подавала сигнали за упражнено над нея домашно насилие. 

КАТО В МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ: Простреляха жена пред фризьорски салон (ВИДЕО)

В рамките на няколко часа извършителят е установен. Открит е мъртъв в семеен автомобил на път в посока Дунав мост. Той починал в резултат на задушаване от изгорели газове. Няма доказателства, че той е имал съучастник. В колата е намерен пистолет “Макаров”, в чиито пълнител липсвал един куршум.