0

В брой 55 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” утре, 20 април, ще откриете:

Разбила на пух и прах представите за морал, нежна и съблазнителна, тя е един от секссимволите на своето време. Образът й днес няма нищо общо с тогавашните снимки, които показват модел на красота много по-различен и много по-истински от сегашните силиконови кукли с опънати от ботокс лица и джапанка вместо уста.

Бриджит Бардо е точно на толкова години, на колкото изглежда – на 88. Не одобрява промените и все така иронично заявява, че е „По-добре да си дърта, отколкото мъртва”. Самотата е нейното естествено състояние. Някои възприемат каузите й като проява на лудост. Но на нея не й пука какво говорят и мислят за нея. Защото е Бриджит Бардо. И мисълта, че половината свят я обича не е утеха. Особено нощем, когато будува в завивките сама. Защото половината свят е едно нищо. 

„Дъщерята на посланика”, „Вятърничав”, „Намери ме”, „Домът, в който си роден е твоята съдба”, „Безмилостен град” – избрахме десет турски сериала, в които има фиктивен или сключен по принуда брак. За да видим как в крайна сметка любовта побеждава. Защото в началото бе... бракът.

Влизаме с верните читатели на „Златно време” – приложението, което всеки четвъртък получавате с „Телеграф”, в кухнята на руския сериал „Кухня”. За да видим как се приготвя печена на фурна пъстърва във фолио.

През лятото на 1966 г. в Англия се провежда осмото световно първенство по футбол. До финала достигат отборите на Англия и Западна Германия. Рефер отмъщава за обсадата на Сталинград като признава фалшив гол – за това ще узнаете в рубриката „Ретро спорт” от статията на журналиста Иван Георгиев.

Портрет на легендата с дрезгавия глас Джо Кокър. 

770 са местата в домовете за стари хора в София - интервю на журналиста Владимир Христовски с директора на дирекция „Социални дейности“ в Столична община Минка Йовчева. 
В любимата рубрика „Практични съвети” ще откриете много идеи какво може да се направи с непотребни лъжици, вилици и ножове – например годежен пръстен, стойка за телефона, закачалка.

И още:
- Операция „Чисти ръце” и 5 причини да оглушавате – в рубриката „Здраве”

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!