0

В брой 73 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 24 август, четвъртък, ще откриете:

Майка Тереза открила призванието си във влака – спомняме си за тази свята жена в навечерието на рождения й ден. Тя щеше да стане на 113 години, а образът й грее все така силно и ярко.

Кой е Имран – двойникът на Таркан. Малка подсказка – сириец по произход, стана звезда в Пакистан. Още една новоизгряваща звезда, но в турските сериали – Мирай Данер има гръцка жилка.

Както всеки четвъртък в приложението може да откриете новини за турски актьори и сериали, а също така и уникалната рубрика „В кухнята на...“, в която ви предлагаме интересни рецепти от екрана и литературата. Този път сме в сериала „Свръхестествено“, за да опитаме една прелюбопитна доматена супа, която се пече, а не се вари.

Кои холивудски филми се смятат за прокълнати – нека да изброим част от тях, а за останалите ще прочетете в „Златно време“ - приложението всеки четвъртък в „Телеграф“. И така - „Гарванът“, „Супермен“, „Полтъргайст“ - още кои?

В рубриката „Ретро спорт“ поставяме началото на легендата за пехливанина Коджа Юсуф. В два поредни броя на „Златно време“ ще четете за него.

Още ще откриете практични съвети за кашпа с пластмасови лъжички или дървени пънчета, украса за стената от изостанали тръби и др. Можете още да прочетете как жената балон се напъха в тесни гащи и защо дъщерята на свещеника помпа задните си части.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”.