0

В новия брой на приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф“ в четвъртък, на 15 август, ще откриете:

- Преди дни неуморимият и хипнотичен за жените актьор Дъстин Хофман стана на 87. Той е централната фигура в приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф“ тази седмица – ще прочетете за него и ще го видите в някои от най-ярките му роли.

- Когато се казваш Балатрипурасундари или Виджаялакшми, трябва да направиш нещо, за да те помнят - кои 10 звезди на Боливуд смениха имената си.

- В рубриката „В кухнята на...“, в която традиционно гостуваме на различни филми и сериали, присъстваме на умилителна сцена, в която комисарите Дойгу и Али от „Наследство“, между които вече има-няма двайсетина епизода прехвърчат любовни искри, мажат филийки с кайсиево сладко. Как се приготвя и как го обичат Дойгу и Али – още нещо общо помежду им.

- Както всеки четвъртък читателите на приложението „Златно време“ ще получат новини в аванс за любим сериал, който следят – този път те са за „Моето име е Мелек“ по „Диема фемили“.

- Ретро спортът припомня скандали, възникнали по време на олимпиади.

- Ретро историята е за Добри Желязков-Фабрикаджията, разказана от сладкодумния Боян Драганов.

-  Защо в Средновековието са смятали, че левичарите имат общо с Дявола – поводът да припомним 5 факта за тях е Международния ден на левичарите на 13 август.

И още: Каква може да е причината за сърбежа в гърлото? Мнозина изключват картофите от менюто си, без да знаят, че има полза от тях! Часовник звъни на децата, ако паднете у дома – още за умните устройства в рубриката „Хай-тек“.

Всеки четвъртък с броя на в. „Телеграф“ получавате и приложението „Златно време“.