0

В новия брой на приложението "Златно време" на вестник "Телеграф" в четвъртък, 26 септември, ще откриете: 

- Времето застудя за кратко и ни връхлетяха мисли за предстоящата зима, високите сметки за тока, преспи сняг и пингвини. Но Пингвина, който ще откриете в приложението „Златно време“ не е образ, който ще поискате да видите на живо. Той е грозен мафиот с белези. И никога не бихте се сетили, че под дебелите слоеве грим е скрит чаровникът Колин Фарел. И сериалът, който тръгна по MAX е едно от най-обсъжданите и чакани заглавия. Доказателство, че не всички харесват твърде захаросания образ на Батман и намират донякъде за симпатични враговете му.

Следва нещо, което дамската аудитория (или поне част от нея) ще оцени – календарът за 2025-а на австралийските пожарникари отново изобилства от добре епилирани мъже, които гушкат патенца, кученца и други сладки животинчета.

В рубриката в „Кухнята на...“, в която всеки четвъртък ви сюрпризираме с рецепти от любими филми и сериали, този път ще заформим традиционни турски гюзлеми заедно с Демет Йоздемир и Джан Яман – жалко, че и той не позира за австралийския календар, има какво да покаже.

Сладкодумният разказвач Боян Драганов представя ретро четиво за Фердинанд и Независимостта.

И още:

- Оплезете се, да ви кажем какво ви е – какво подсказва цветът на езика.

- Кога и как смартфонът ни посреща да полеем чушките?

- Как да превърнете празната пластмасова бутилка в робот, параход или самолетче?

Всеки четвъртък с броя на вестник „Телеграф“ получавате безценното приложение „Златно време“, с което да се развличате, да си спомняте забравени истории, да научавате любопитни факти и да получавате практични съвети!