0

Ах, маратонките! Някога запазени за спортистите, те бързо напуснаха игрищата и покориха и улиците, а после - и модните подиуми по света. Носят се навсякъде като стига да подберете подходящ модел, са подходящи за съчетаване дори с бизнес облекло. Дългата разходка на сникърсите продължава и днес, като те са може би най-универсалните и носени по света обувки, любими на хората от всички възрасти, независимо с какво се занимават, каква музика слушат и какви модни предпочитания имат. Гъвкави, адаптивни, готини, удобни и култови, маратонките са икона. Те никога няма да излязат от мода. Приготвили сме ви селекция на модели, които фешън редакторите препоръчват като абсолютна класика.

Спортни чифтове

Маратонките с футуристична визия, създадени за подкрепа на спортните постижения в различни дисциплини, са задължителни за градските момичета. Ако искате да сте на една честота с модното сърце на града, вземете си подобен чифт с впечатляваща визия. Те крият не само привличащи погледа детайли и дизайнерски решения, но всякакви системи за омекотяване на удара при ходене и бягане, подобрено сцепление и други екстри, които ще накарат краката ви да ви благодарят за отличния избор на маратонки в края на изтощителен ден.

Ретро моделите

Сникърсите са наистина с култов статут и чифтове от минали отдавна знакови колекции на големите марки се продават за внушителни суми. Не е нужно да похарчите хиляди, за да се радвате на модел, който винаги сте искали. Любимите брандове възраждат линиите си, които се радват на много фенове. Добавят към тях съвременни хай-тек удобства като подобрени междинни подметки за още комфорт и радват сърцата на ценителите на ретро моделите. Вижте само какво се случва не само по модните подиуми, но по улиците на мегаполисите в света - всички носят модели от "едно време" като маратонките "на татко" с масивна визия, в съвременен прочит. Вземете си и вие чифт!

Кецове от плат

Добрите стари кецове са не по-малко любими на хората от всички поколения. Днешните тийнове бързо ги припознаха и като свои и гордо ги носят, нехаейки, че преди десетилетия с тях са се подвизавали големите рок звезди, хип-хопъри, а и собствените им родители. Днес те са също толкова модерни и обичани и продължават да са символ на ултимативната ърбън визия, с щипка или две бунт и непокорност. Добавете ги и в своето излъчване и послание към околните, като просто изберете този модел кецове, който ви е на сърце. Печеливш ход в посока сваляне на години и добавяне на градско звучене.

Белите маратонки

Те са абсолютен хит, тъй като минималистичната им прибрана визия се съчетава толкова лесно с безброй любими облекла и аксесоари от дамския гардероб. Могат да се носят с всичко - от джинси и къси панталони до рокля и бизнес костюм. Изберете любимия си модел – маратонки на платформа, от естествена кожа, от плат за повече прохлада през лятото и го носете със самочувствие за удобно ежедневие.

Маратонки с нахлузване

Обожавате маратонките, но не обичате обувки с връзки? Всеки път, когато трябва да ги връзвате и развързвате за душата ви е малък емоционален досаден кошмар, който отнема ценно време? Вземете си сникърси или кецове с нахлузване. Култови, любими на скейтърите, които ги направиха известни, тези маратонки са толкова готини и стилни. Обувате с едно движение, радвате се на абсолютен комфорт. Как да не им кажеш "Да"?

Винаги има място за още един чифт - и в сърцето, и в гардероба

В търсене на нов чифт любими маратонки, не пропускайте да разгледате предложенията на магазини ССС. И онлайн, и във физическите магазини ви очакват любимите модели в бяло, на платформа, спортни и градски, футуристични и ретро. В ССС има по нещо за всеки – открийте подходящите предложения за вас и ги направете свои с няколко клика. Бързо, лесно, удобно и скоро ще крачите обути с нов любим готин чифт сникърси.