0

С трахотните оферти в Lidl продължават вече и в четвъртъците с новата акция на веригата „Спестявай вече и от четвъртък“. Промоционалната активност дава възможност на всички клиенти да оптимизират допълнително седмичния си бюджет.

Продуктите с промоционални цени включват както храни, които са част от ежедневното меню, така и други важни продукти за домакинството. В първата седмица сред офертите потребителите ще открият апетитна, прясно изпечена баница с извара и сирене от „Фурната на Lidl” с 47% намаление. Клиентите могат да добавят в кошницата си още слънчогледово масло и прясно цяло пиле за семейната вечеря. От веригата са се погрижили да не липсва и гарнитура, и то с 33% по-ниска цена. Тук говорим, разбира се, за неустоимо вкусните картофи по селски.

А за потребителите на Lidl PLus има пуканки за микровълнова с още по-добра цена - само за 1,88 лв., за уютните вечери пред екрана, които предстоят в по-хладните дни.

Намаленията ще бъдат налични в брошура всеки четвъртък и са маркирани със специалния знак „Спестявай вече и от четвъртък“, който лесно и удобно да ориентира потребителите кои са намалените продукти.

Това е още един начин за Lidl да помогне на своите клиенти да се наслаждават на качествена и разнообразна храна. Всички оферти и промоции на веригата, както и специалните намаления в Lidl Plus, допринасят за повече ценни моменти със семейството.