0

К ато собственик на малък или среден бизнес, знаете колко важно е да имате достъп до иновации, специализирани ресурси и предложения, които да ви помогнат да растете и да управлявате ефективно вашата организация. Подкрепете развитието на вашия бизнес и спестете време и финанси с онлайн платформата Visa Бизнес Хъб.

В нея ще откриете широк спектър от оферти, предназначени специално за всички собственици на бизнес, чрез които може да спестите време и финанси. Независимо дали търсите начин да се справите с превод на документи, необходим ви е достъп до инструменти и ресурси за предприемачи, или полезно четиво, чрез което да добиете нови знания и умения, както и куп други предложения, в платформата имате възможността да откриете всичко това, събрано на едно място.

VISA

Собствениците на МСП, които грабват възможността да разширяват дейността си в глобален мащаб и работят с партньори извън страната, знаят колко важно е да имат достъп до надеждни и професионални преводачески услуги. Сега, със специалната оферта на arte.doc, притежателите на Visa business карти получават 10% отстъпка, за да си осигурят качествени преводи на документи, текстове и материали на 36 езика, съчетани с вашите срокове, като разбира се получавате и гарантирана конфиденциалност.

Като предприемач едва ли ви остава време за губене в търсене различни инструменти и ресурси за справяне с различни ситуации. Visa Бизнес Хъб предоставя на собствениците на Visa business карти възможността да се възползват от преференциални цени за достъп до Lifehack.bg – онлайн медия за практическо съдържание, инструменти, похвати и ресурси, предназначени да помогнат на българските предприемачи да се издигнат над обичайното, да доминират в своите ниши и да постигнат успех.

В случай, че предпочитате да придобиете нови знания за развитие на вашия бизнес или за вашето собствено личностно израстване, Ozone.bg предлага специално предложение на Visa business картодържателите, като се възползват от 15% отстъпка за книги в най-различни направления като мениджмънт, комуникация, предприемачество и много други. Независимо от сферата на вашия бизнес или лични цели, всеки може да открие вдъхновение и подкрепа по пътя на успеха.

Тайна съставка на успеха е вдъхновението. Затова е важно то да присъства навсякъде около нас. Собствениците на МСП, които желаят да внесат необходимата доза вдъхновение на работното си място, могат да се възползват от преференциални цени, предоставени от Office 1, за да обновят работното си пространство. Те предлагат всичко необходимо, за да направите вашия офис функционален и комфортен – от консумативи до мебели и техника. А сега, Visa Business картодържателите получават 12% отстъпка от цената на необходимите материали.

VISA

Търсите обстойни анализи и най-добрите практики във вашата област, които ще ви помогнат да се развивате и да управляват своя бизнес по-ефективно? Visa Harvard Business Review имат специално предложение за вас! Притежателите на Visa Business карти получават 20% отстъпка за годишен дигитален абонамент на Harvard Business Review, където ще откриете актуални и релевантни идеи за бизнес развитие. Не пропускайте възможността да инвестирате в развитието на вашето МСП и вашия професионален растеж.

Неизменна част от бизнес развитието са пътуванията. Те предлагат възможност за личен контакт, който е от съществено значение за изграждане на доверие и установяване на продуктивни и дългосрочни отношения. Разбира се, понякога пътуванията са обвързани с презареждане на сили за предстоящите предизвикателства. Независимo дали става въпрос за бизнес пътуване, или такова с цел почивка, е необходимо място за настаняване. За всички притежатели на Visa Business карти, Booking.com предлага възможност за възвръщане на 6% от платената сума за вашия престой. Планирайте вашето следващо пътуване с увереност и спокойствие заедно с Booking.com

Всички специални оферти, които платформата Visa Бизнес Хъб предлага, могат да се разгледат на обособената за тях страница.