0

П ривърженици на ЦСКА изненадаха своите любимци в Банско, където отборът провежда предсезонна подготовка. Феновете изпълниха улиците на най-добрия зимен курорт и приветстваха играчите на Томислав Стипич с песни и факли.

Най-младите запалянковци посрещнаха „армейците” със скандирания и бяха щастливи да получат автографи и да си направят снимки заедно с футболистите и треньорите.

Домакин на „червения” флашмоб стана едно от най-популярните места в Банско – кафе „Франко“ на ул. „Пирин“, което и през 2019-а влезе в новините, след като организира среща между представителния отбор и местния сектор „Г”. И сега играчите и спортно-техническото ръководство откликнаха на специалната покана на собственика на заведението Росен Боцев и съпругата му Мила, която е сред най-големите цесекарки в Югозападна България.

 

До момента тимът от Борисовата градина записа 2 от 2 победи по време на лагера си в Банско - 2:0 над Крумовград и 2:1 над румънския Политехника Яш. Утре ЦСКА среща Берое, а в петък проверките ще са 2 - срещу израелския Макаби Петах Тиква и сръбския Раднички Ниш.