0

А ко някой в Разград смята, че 12-ата поредна титла вече е във витрината, жестоко се лъже. И това е така, защото на „Тича“ има отбор, който заедно със своя треньор Илиан Илиев, са жадни за мъст именно срещу Лудогорец. 

Всичко тръгна след повторния дебют на Ивайло Петев начело на „орлите“, спечелен драматично с 3:2 с хеттрик на Кирил Десподов. Тогава, при резултат 1:2, домакините получиха дузпа, а втори жълт картон получи Васил Панайотов. И именно този момент отприщи яростта на Илиан.

След мача един от най-добрите български треньори скочи яростно на Лудогорец: „Второто полувреме е олицетворение на българския футбол. Пълна излагация от съдията. Това нарушение, ако е нарушение, то няма атака към вратата. Целият български футбол в едно полувреме. Те са сложени само да слугуват. Ние знаехме, че ще е така, защото ако Лудогорец не вземат този мач, при победа на ЦСКА, отиват на голяма разлика. Нищо ново в нашата действителност последните години“. 

От Разград не му останаха длъжни и излязоха със следната декларация: „Дали треньорът на Черно море Илиан Илиев ще се извини за думите си, които за пореден път сипе по Лудогорец. Ясно е, че Илиев е лидер на мрънкачите в българския футбол, но очаквахме да надскочи ръста си и преди да плюе, първо да погледне статистиката от мача. Ние знаем, че той е част от старата коалиция антиЛудогорец и не напада така яростно наши опоненти, дори и когато е явно ощетен. Няма проблем. Нека треньорът на „моряците“ си живее в белите облаци и в зоната на комфорт. Пожелаваме му най-искрено някога да води отбор с шампионски амбиции“.

Целия материал четете в днешния брой на вестник „Мач Телеграф“