0

Б отев (Пловдив) зарадва своите фенове с новината, че започва усилена работа по изграждането на нов и модерен клубен магазин. "Жълто-черните" се надяват, че тяхната идея ще срещне подкрепа от Общината.

Ето какво написаха от клуба:

"Уважаеми ботевисти,

В навечерието на предстоящите вълнуващи и чакани с десетилетия европейски футболни вечери в нашия дом, стадион "Христо Ботев", ръководството на ПФК Ботев е готово да направи всичко необходимо, за да изживеете пълната палитра от емоции, които заслужавате за безрезервната си и гореща подкрепа към представителния ни мъжки отбор, спечелил Купата на България за 2024 година.

За тази цел и като жест на уважение към всички вас, ПФК Ботев има желанието в най-кратки срокове и със свои собствени средства да изгради очаквания с нетърпение нов и модерен клубен магазин, като по този начин ви осигури така жадуваното място за срещи и множество изненади.

Убедени сме, че това послание ще срещне подкрепата на нашите партньори от Община Пловдив, които нееднократно показаха, че истински милеят за развитието на спорта в града".

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX