0

„След като Левски привлече футболист от трета дивизия на Португалия и от втора на Хърватия, другият ни гранд ЦСКА е близо до взимането на нападател от... четвърта дивизия на Норвегия. Става дума за 25-годишния Симен Хаугхом.

Той се намира във формата на живота си, като в последните месеци е вкарал 20 гола в 13 мача за своя клуб Видар. Преговорите са на финалната права и съвсем скоро трябва да стане ясно дали Хаугхом ще акостира в ЦСКА”, пише „Мач Телеграф” в днешния си брой, цитирайки „Блиц“.

„Кариерата на Симен Хаугхом до момента протича изцяло в родината му. Носил е екипите още на Егерсунд и ФК Ейгер.

Ако той подпише с ЦСКА, норвежката колония ще стане повече от четвърт отбор. Основна част от тима на Томислав Стипич са сънародниците на желание нападател Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц и Улаус Скаршем”, завършва „Мач Телеграф”.

„Телеграф” пък установи при обстоен преглед на снимките на Симен Хаугхом, че той от малък е маниак на тема дронове. В Google излиза инфо за играча, че се увлича по екстремни спортове. Той качва клипове от бейсджъмпинг, които сам е заснел.

Когато е тийнейджър, негово сюрреалистично видео от планината Кераг събира над 7 млн. гледания за 10 дни, а финално стават 200 млн.!