0

С тарото ръководство на ЦСКА, което управлява клуба в рамките на 9 години, имаше много минуси. Но с ръка на сърцето трябва да признаем и някои от техните плюсове. Те може и да напълниха „Армията“ с куп нискоразредни футболисти, но пък имаха силата да намират класни централни нападатели. А по стечение на обстоятелствата в момента именно таранът е нещото, което липсва на Томислав Стипич, пише днес в. "Мач Телегаф".

„Дали ще вземем нападател? Може би, да. Нападател ни трябва. Видяхте, че създадохме доста положения, но реализацията не беше както исках. Ще видим“, обяви хърватинът с германски паспорт след последната контрола – 1:0 над косоварския Гиляни.

Старото ръководство на ЦСКА доведе на „Българска армия“ класни единици като Фернандо Каранга, Мауридес, Али Соу, Жорди Кайседо, пък дори и Дюкенс Назон. Тези футболисти освен че отбелязаха много попадения, вкараха и милиони в касата на клуба. Друг е въпросът как тези пари бяха реинвестирани...

Към днешна дата пред Стипич има няколко варианта за дербито с Лудогорец, което е тази неделя от 21:00 часа в Разград. В последния спаринг треньорът излезе с младия Георги Чорбаджийски на върха на атаката. В този мач ЦСКА създаде много положения, братът на Божидар Чорбаджийски игра добре, но се вижда, че не това е неговата позиция. През втората част на терена влезе и Йоан Борносузов. Талантливият футболист се завърна след дълъг престой в Дженоа, но към днешна дата сякаш не изглежда готов да поеме тежката фланелка с номер 9.

Кой нападател колко гола вкара и колко пари донесе в касата на ЦСКА - четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"