0

П ърва лига стартира след двайсетина дни, а ЦСКА все още не е стартирал обявената мащабна промяна. Собствеността на клуба се смени, но футболистите са що-годе същите. "Червените" привлякоха само един играч - Иван Тасев, който се готви с отбора в Банско, но все още не е обявен официално за ново попълнение. Сам по себе си този факт говори за две неща - не всичко около сделката за крилото е уредено или ръководството не е наясно, че когато се вземе нов футболист, това трябва да бъде официализирано.

Новият старши треньор на тима Томислав Стипич привика 26 футболисти на лагера в Банско, а сред тях има и петима юноши, които за първи път получават шанс за изява в първия отбор. Онзи ден пред "Мач Телеграф" Стамен Белчев, който отлично знае качествата на въпросната петорка, която е тренирал във втория отбор на ЦСКА, разкри, че те все още не са готови да играят за първия тим. С други думи от споменатите по-горе 26 играчи, само 21 имат шанс да са титуляри на старта. Има обаче още условности.

Поне двама от тях - Емануел Шакич и Амос Юга, не са желани в тима и ръководството иска да се отърве от тях. Други трима - Тибо Вион, Брадли де Нойер и Браян Кордоба, също ще бъдат заменени при първа възможност, но на този етап не се задава такава, защото в отбора има страхотен недостиг на футболисти. 

Целия текст четете в днешния брой на в. Мач Телеграф"