0

Д рама разтърси Стара Загара и се стигна до грозни сцени. Берое изпусна да си осигури спокоен живот в последния кръг, след като изпусна 3 точки у дома - 1:1 с Пирин. "Зелените" поведоха в резултата в 31-ата минута,  Васил Василев вкара с удар извън наказателното поле, а топката рикошира и в крака на Раян Сенхаджи преди да влезе в мрежата.

"Орлетата" обаче объркаха сметките на Киров и компания в продължението. Те стигнаха до дузпа, която бе отсъдена за игра с ръка на Сана Гомеш в наказателното поле. Кристиян Колев подмина ситуацията, но ВАР се намеси и посочи бялата точка.

Щатният изпълнител за Пирин Данийл Кондраков не сбърка. А Сана Гомеш бе изгонен за реплики към съдията. Така нито един от двата отбора не успя да си подсигури оставането в елита. И ще трябва да се борят, за да избегнат баража в последния кръг. Пирин приема Спартак Вн в последния кръг, а Берое ще трябва да гони дивото в Пазарджик.

Феновете на Берое полудяха при тази развръзка и тръгнаха да търсят саморазправа със свои и чужди. Запалянковците дори удариха един от помощниците на Николай Киров.