0

Т реньорът на ЦСКА Саша Илич ще има големи проблеми да сглоби титулярен състав за мача с Локо София, а какво остава за попълване на групата. Заради проблемите Илич ще трябва да импровизира широко във всяка линия на тима. Намиращият се в топформа Дюкенс Назон и Де Нойер са наказани, докато контузени са Лазар Туфегджич, Юрген Матай и Мено Кох. Бразилецът Жеферсон също има здравословни проблеми, но се очаква да бъде на линия за срещата. 

Очаква се треньорът Саша Илич да се върне към схема 4-2-3-1, въпреки че напоследък налагаше 3-5-2. Така най-вероятно като крайни защитници ще излязат Иван Турицов и Жеферсон, а в центъра на отбраната ще застанат Амос Юга и младокът Християн Петров.

Като дефанзивни халфове се очаква да играят много силно представящият се Кареасо и Тибо Вион. Французинът е футболистът с най-много мачове за „армейците“ през сезона във всички турнири. Зад нападателя ще действа може би най-силният играч на ЦСКА Джонатан Линдсет, а на двата фланга ще оперират Гарсес и Шагоян. На върха на атаката ще застане Браян Морено.

Още четете в днешния брой на "Мач Телеграф"