0

Н е им върви на „сините“ с набелязаните от тях вратари, пише днес в. „Мач Телеграф“. До този момент Левски получава откази. И вторият човек, който е бил харесан от Станислав Генчев и асистентите му, изведнъж е променил мнението си и е отказал офертата, която му е била направена. 

Както е известно, до този момент новият треньор на гранда се оплака, че турци са измъкнали под носа му потенциален заместник на Хосе Кордоба. Освен това през миналата седмица настъпи изненадващ обрат със словашки вратар. Уж там всичко бе договорено и се очакваше да пристигне в понеделник, за да мине медицински тестове и да бъде представен. Такова нещо обаче не се случи. Оказа се, че в последният момент стражът е променил мнението си. 

Същото се е случило и с избор номер 2. Ситуацията не е приятна, защото времето напредва и хората, които от „Герена“ могат да си позволят, не са толкова много. 

Генчев е категоричен, че иска опитен човек, който да застане на вратата и покрай него да се учат Пламен Андреев и Ивайло Андонов. Настояването му е той да бъде висок. Така „сините“ се насочиха към централна Европа и най-вече Словакия, където повечето състезатели на този пост отговарят на изискванията му.